Mød en medarbejder: Anders Bonnerup

I denne faste sektion af vores nyhedsbrev giver vi dig mulighed for at komme tættere på de mennesker, der driver vores virksomhed. I hver udsendelse præsenterer vi en kollega, deler deres historie, passioner og den unikke rolle, de spiller i vores team. Det er en chance for at se ansigterne i KMD og forstå, hvordan hver enkelt bidrager med deres ekspertise og dedikation til at understøtte samarbejde med dig.

Navn
"Anders Ritter Bonnerup"

Stilling 
"Vice President/Direktør"  

… og hvad betyder det egentlig?
"
Jeg er den øverste leder i KMD Energy Solutions med ansvar for strategi, organisation og forretning."

Hvad giver dig energi i dit arbejde?  
"Det må være dét at understøtte, forme og bidrage til at skabe et stærkt samarbejde mellem mennesker. Det giver mig energi at se, hvordan diversiteten og synergien iblandt såvel teams, kollegaer, brugere og relationer spiller sammen; hvor alle bruger egen og hinandens forskellighed og faglighed til at skabe god værdi i vores software. Synergien hér tror jeg på, skaber god værdi for vores kunder og vores kunders kunder." 

Hvad har senest inspireret dig?  
"Et ledelsesseminar her i september med den tidligere danske cheftræner og sportsdirektør, Troels Bech, som har inspireret mig og den øvrige ledergruppe i Energy Solutions på emner som selvledelse, motivation og lederskab."   

Hvilket emne i branchen optager dig mest lige nu? 
"Data. Både som aktiv i vores forretningsskabelse, i jagten på realiseringen af de grønne ambitioner og koblingen til den gode kundeoplevelse. I dag ses mange bevægelser, der stiller store krav til energi- og forsyningsbranchen - og det stiller ekstrastore krav til os som teknologileverandør.  

Kombinationen af energikrisen og den grønne transition øger efterspørgslen på forståelse af ens energiforbrug og udgifter. Ydermere, er der et brændende ønske hos borgere og virksomheder om at bidrage positivt til klimaet ved at bruge energien rigtigt og mindske Co2-forbruget. Samtidig driver elektrificeringen af samfundet en eksplosion i antallet af elbiler, varmepumper og parker med solceller og vindmøller. Det skaber muligheder for nye og forbedrede kundeoplevelser, som kræver både datafrisættelse og ikke mindst aktiv anvendelse af data med øget indsigt.  

For at kunne understøtte den grønne omstilling og den accelererende elektrificering i samfundet er milliardstore investeringer i elnettet også nødvendigt. Ydermere, er det nødvendigt at kunne håndtere og behandle langt større datamængder fra de enkelte målere. Samtidig skal vi kunne afregne rettidigt på flere produkt- og kundetyper.  

Der er nok at forholde sig til, og derfor er data en nødvendighed for at kunne bevare et overblik og træffe de mest optimale beslutninger."

Hvis vores læsere skulle vide én ting om, hvordan det er at arbejde ”bag kulisserne” i KMD Energy Solutions, hvad skulle det så være? 
"Så vil jeg fortælle, at vi her for nylig er flyttet endnu tættere på hinanden på kontoret i Odense. Vi er helt vilde for at finde veje til at skabe endnu bedre kundeoplevelser, øge anvendelsen af vores løsninger og moduler. Derfor har vi for nyligt samlet energiområdet i KMD, så løsningerne KMD EnergyKey, KMD Elements, KMD Easy Energy, Utilihive og KMD Figuras er i samme enhed og sidder tæt sammen på vores kontorer i KMD Energy Solutions. Vi er sikre på, at vi med denne positive forandring kan hænge bedre sammen og skabe endnu stærkere automatisering, digitalisering og forretningsværdi til gavn for energi- og forsyningsvirksomheder.  

Derfor arbejder mange af os hårdt på at koble roadmaps, produktstrategier mv. bedre sammen."  

Hvordan kan man række ud til dig? 
"Tak fordi i læste med 😊! 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/andersbonnerup/

Mail: ADO@kmd.dk"