Øget datasikkerhed og effektivisering med KMD Easy Energy MinForsyningsPartner

Grønne vandrør

Det stigende antal samarbejdspartnere man som forsyningsselskab møder i sin hverdag, stiller større krav til transparens, sikkerhed og effektive arbejdsprocesser. Samtidig stiller EU-Persondataforordningen skærpede krav til håndteringen af persondata mellem forsyningsselskab og samarbejdspartnere.

KMD Easy Energy MinForsyningsPartner skaber integration mellem forsyningsselskabet og samarbejdspartnerne og forbedrer således arbejdsprocesserne ved at effektivisere administrative processer, der typisk håndteres manuelt. Det sker bl.a. ved at jeres samarbejdspartnere kan lave indberetninger på flytninger, registrere målerskifte eller vise status på restancesager direkte i KMD Easy Energy MinForsyningsPartner. Samtidig øges sikkerheden, da persondata ikke længere sendes via usikre e-mails mellem parterne.

 

Klarer knap 10% af flytteindberetningerne

Flere forsyningsselskaber, boligselskaber, ejendomsmæglere og vandværker har allerede taget KMD Easy Energy MinForsyningsPartner i brug med stor succes. Hos de forsyningsselskaber, hvor KMD Easy Energy MinForsyningsPartner er implementeret, står portalen allerede for knap 10% af det totale antal af flytteindberetninger, som sendes videre til KMD Easy Energy. For forsyningsselskaber, der samtidigt benytter KMD Easy Energy minForsyning håndterer KMD Easy Energy MinForsyningsPartner dobbelt så mange flytteindberetninger som selvbetjeningssiden.

 

Målerhåndtering og restanceoverblik til vandværker

Med løsningen er det desuden muligt at tilbyde vandværker at indberette enkeltaflæsninger eller uploade masseaflæsninger af målere. Samtidig kan vandværkerne indberette målerskifte. Restance er et modul i KMD Easy Energy MinForsyningsPartner, der skaber et mere integreret forhold til vandværkerne. Det giver vandværkerne mulighed for at få direkte indblik i status på deres restancesager, det sparer tid og eliminerer behovet for at trække manuelle statusrapporter.

 

Sikkert og effektivt kommunikationsflow

Er I interesserede i en demonstration eller yderligere information om løsningen, er I velkomne til at kontakte jeres samarbejdsteam – eller kontakt KMD Energy & Utility på telefon 4460 1000 eller via mail til energi@kmd.dk