Service Portal, ny

En åben bærbar computer

Vi ønsker at informere jer om en spændende opdatering fra vores side. Vi går snart i luften med vores nye og forbedrede version af Service Portal i clouden, med forventet lancering den 24. juni 2024. 

Overgangen til den cloud-baserede Service Portal har stor betydning for vores service og jeres oplevelse. Ved at flytte til clouden, vil I opleve flere fordele, da kundenettet vil blive flyttet til Service Portalen, og I dermed vil logge ind ét sted og tilgå alle informationer f.eks. brugervejledninger, servicemeddelelser, nyhedsbreve m.m. fra serviceportalen - også kaldet Knowledge Base. 

Det er vigtigt, at alle vores kunder bliver onboarded og kommer på den nye fremtidssikre platform, da det er herfra, man vil kunne tilgå nyttige informationer vedr. vores løsning. 

For at sikre en smidig overgang og introducere de nye funktioner, vil vi afholde 2 ens webinarer i løbet af uge 25. Disse gratis webinarer vil give jer mulighed for at lære mere om de nye funktioner, og hvordan i bedst udnytter disse.

Dato og tidspunkt vil være: 

Tirsdag d. 18. juni kl. 9:00 – 9:45 

Torsdag d. 20. juni kl. 13:00 - 13:45

Tilmeldingen sker via dette link

Vi ser frem til at vise jer vores nye serviceportal og dele den med jer den 24. juni. Hvis I har spørgsmål i mellemtiden, er I velkomne til at kontakte os for yderligere informationer.