El-net Øst anvender KMD Easy Energy

Elmast

KMD Easy Energy erstatter El-net Øst's nuværende system og konverteringen af de 38.000 målepunkter skete over weekenden så den ny drift kunne gå i gang mandag morgen. Konverteringen forløb efter planen og hele overgangen fra kontraktunderskrift til driftsopstart har taget under 3 måneder.

Mandag d. 11/2 overgik El-net Øst til at anvende Easy Energy fra KMD.

Projektforløbet med KMD og konvertering til Easy Energy er forløbet efter planen og vi har oplevet kvalificeret støtte igennem projektforløbet. Om end det er tidligt at sige, peger det i en interessant retning med Easy Energy, og vi oplever KMD som en engageret og kompetent samarbejdspartner.

Kim Kofoed, Direktør i El-net Øst

Fakta om El-net Øst

El-net Øst A/S er el-distributør på Bornholm. Det betyder, at de sørger for at strømmen når alle ender af øen. El-net Øst A/S ejer og driver lednings- og stationsanlæg på Bornholm og har ligeledes ansvaret for forsyningssikkerhed og en række offentlige forpligtelser, herunder opkrævning af energiafgifter til staten.

KMD Easy energy sikrer effektiv drift af elnetadministration

KMD har stor erfaring med elnetadministration og supporterer følgende elnet: Elinord, Elektrus, L-net, Læsø Elnet, NKE-Ellnet, Elnet Zealand, NOE (Nordvestjysk Elforsyning) og senest El-net Øst.

KMD Easy Energy elnetadministration er kendetegnet ved en høj grad af automatik og KMD Easy Energys engrosmodel er udviklet på baggrund af de officielle forretningsprocesser og markedsregler, der er udarbejdet af Energinet, men med et kvalificeret øje for optimerede forretningsprocesser. Desuden udvikles løsningen løbende med fokus på automatik i samarbejde med vores kunder i et stærkt ERFA-netværk. Vi mener, at kunne tilbyde en af markedets mest automatiserede løsninger til administration af elnettet.

Læs mere om hvilke konkrete opgaver KMD Easy understøtter i forbindelse med en effektiv elnetsadministration herunder også integration til Installationsblanket.dk.

Optimer jeres forretningsprocesser, opnå compliance og en effektiv administration af elnettet

KMD Easy Energy sikrer et totalt overblik over alle kørende processer med tilhørende status. Overblikket sikrer, at det er let at finde de processer, der kræver manuel behandling. I kan derved allokere administrativ tid på en mere meningsfuld måde og lade automatikken råde, hvor processerne kører efter hensigten.

Læs mere i vores faktaark

KMD Easy Energy Installationsblanket: Et modul, der automatiserer, så I sparer tid

KMD Easy Energy Installationsblanket er en integration fra installationsblanket.dk til Easy Energy. Den automatiserer ellers manuelle processer, herunder validering af data, så du sparer tid.

Få mere at vide i vores faktaark

Seneste nyheder fra KMD Energi & Forsyning