Fremtiden for KMD Easy Energy

Siden 2018 har vi arbejdet intenst på at bygge den kommende generation af vores platform med fokus på en moderne afregningsløsning. Vi indser, at vores kommunikation om den løbende udvikling har været utilstrækkelig, men det laver vi om på nu, og vi er glade for at meddele, at vores udvikling er i fuld gang. Dette vil på sigt gøre os i stand til at håndtere alle markedsroller i sektoren.

Hvad betyder dette så for dig som KMD Easy Energy-kunde?

Alle de betydningsfulde arkitektoniske optimeringsinitiativer, der følger med denne udvikling, vil resultere i en fremtidssikret og opdateret løsning. Dette vil skabe mere fleksible og åbne rammer for afregning og skabelsen af digitale oplevelser for jeres kunder, og vil naturligvis drage fordel af de over 40 års erfaring, som løsningen er baseret på. Fremadrettet vil I opleve en markant teknologisk modernisering, som vil støtte industrien, sektoren, forbrugerne og jer selv med en bedre teknologisk infrastruktur for forsyningssektoren.

I den kommende tid vil vi gradvist øge vores informations- og kommunikationsindsats vedrørende fremtiden for KMD Easy Energy. Dette begynder med et webinar i januar - mere information herom vil følge snart.