Læringstilbud 2024

I gør os løbende klogere på, hvordan vi kan supportere jer bedre fremadrettet. I denne måned har vi både kigget på gamle sager – og kigget på vores interne forudsætninger for at kunne lykkedes.

Kvinder som samarbejder

Vi har skræddersyet tilbuddene sammen med Jonas Larsen, der kender jeres forretningsbehov fra mange procesgennemgange og gode dialoger. Tillige fra sin tidligere rolle som konsulent hos mange af jer.

Nedenfor ses overblikket over vores læringstilbud for 2024.

event kalender KMD easy energy

Størstedelen af kurserne vil foregå fysisk på KMD Odense i vores nye lækre lokaler på Cortex Park Vest 3, Odense. Enkelte kurser vil også blive afhold på vores lokation, KMD Ballerup, som kan være tættere på for nogen af jer. 

Vi er i fuld gang med at få kurserne endeligt oprettet, og derved er det endnu ikke alle kurser, der er åbne for tilmelding. Sæt endelig kryds i kalenderen for nuværende på de datoer, hvor de enkelte kurser vækker interesse for yderligere information. Vi vil linke til kurser løbende i kommende nyhedsbreve i takt med, at de oprettes.

For nuværende kan du læse nærmere om de kommende kurser via disse links:

 

KMD Easy Energy/Opus Energi Udtrækskursus - Grundkursus
12. marts

link til kursus

 

KMD Easy Energy/Opus Energi Udtrækskursus - Avanceret
13. marts

 

KMD Easy Energy Grundkursus
19. marts

Link til kursus

 

KMD Easy Energy/Opus Energi Udtrækskursus - Grundkursus
21. marts

Link til kursus

 

KMD Easy Energy/Opus Energi Udtrækskursus - Avanceret
22. marts

Link til kursus

 

Har du spørgsmål til et eller flere af vores kurser i ovenstående, bedes du rette henvendelse til Veda Caliskan Polat, VCP@kmd.dk