Velkommen til Gribskov og Frederikssund kommune

Lærere taler sammen på lærerværelse

I den seneste tid har vi kunne byde to nye kunder velkommen til KMD Opus. Gribskov og Frederikssund Kommune er i gang med at starte op på Opus og gennemgår i den forbindelse en datakonvertering og selvfølgelig en masse uddannelse i deres nye system.

Velkommen til KMD Opus familien

Det er meget vigtigt for alle medarbejdere i KMD, at vores nye kunder kommer godt fra start, og det er ikke nogen undtagelse inden for KMD Opus. 

Opgaven med at implementere et nyt lønsystem er et større setup og en læringsproces, som kan være krævende og tage tid. Derfor bruger vores konsulenter også meget tid ude hos kunden for at uddanne og støtte kunderne i de opgaver, der er i forbindelse med skiftet til nyt system.

Vi har spurgt Frederikssund Kommunes teamleder, Janni Larsen, hvordan de oplever samarbejdet med KMD vedrørende den store omstilling, som det er at skifte til et nyt løn- og økonomisystem:

”Forberedelserne af skiftet har været kendetegnet ved, at vi løbende har skulle lære og tage stilling til mange opsætninger, som har konsekvenser i både løn- og økonomisystem og såvel centrale som decentrale brugere, men at vi har haft svært ved at få det store overblik over konsekvenserne før her i den sidste fase, hvor vi har taget systemet i brug til lønproduktion. 
 
Vi er rigtig glade for samarbejdet med vores søde og meget kompetente implementeringskonsulent, Mette Buus, og hendes tilsvarende søde og kompetente kolleger, som hjælper os med de spørgsmål og udfordringer, der opstår undervejs i processen.” 

Vi glæder os meget til at have både Frederikssund og Gribskov Kommune fuldt kørende på KMD Opus Personale fra årsskiftet.