Roadmap

Bro over vand

Lidt nyt på Perspektiv løsningen, skal der også ske. Så forbedringer af løsningen kigger vi ind i hele tiden, sådan at vi fortsat kan levere et stærkt produkt til jer, og sådan at vi kan bidrage til optimering af jeres hverdag og jeres processer.

I maj/juni 2019 kommer vi med en ny release til Perspektiv, som indeholder håndtering af overgangsordningen til den Nye Ferielov og som træder i kraft pr. 1. september 2019.

Noget af det som vi også kigger ind i, er muligheden for at gøre MIT Perspektiv Fravær anvendelig fra mobile enheder. Det vil sige, at der åbnes op for, at medarbejderen kan fortage sine indberetninger af ferie, sygdom og andet fravær fra mobiltelefonen, og at lederen ligeledes kan godkende disse registreringer fra sin mobiltelefon eller tablet.

Vi skal også bruge noget tid på at kigge ind i en elektronisk håndtering af adviser i forbindelse med lønberegningen. Som supplement til Driftsbogen vil vi gerne udvikle et modul til håndtering af disse således, at du ikke selv skal holde styr på, hvilke adviser du allerede har behandlet, men at det er systemet der holder styr på det for dig.

I de tilfælde, hvor du skal foretage en ny lønberegning, vil du kunne få hjælp til at håndtering af disse, af en række adviser du på forhånd har forholdt dig til, og dermed kan du koncentrere dig om de nye adviser ved omberegningen.

Sidst men ikke mindst, er det på planen, at vi vil udvikle et modul til håndtering og refundering af udlæg. Vi kender alle det, at vi står med en kvittering, som vi skal have refunderet. Ved at tage et billede med din mobiltelefon og uploade det til godkendelse i MIT Perspektiv, vil du nemt og enkelt, mens du er på farten, kunne få indsendt dine udlægsbilag til godkende og dernæst til udbetaling via lønnen.