2023 greatest hits

Inden vi kaster os over de spændende ting, vi i år skal lave både til og med jer, vil vi tage et kig på vores højdepunkter eller Best Of’s fra 2023 – og der er mange.

Fyrværkeri på sort himmel

Først lidt tal fra året der gik 2023: 

🎓30+ nye certificerede KMD WorkZone-specialister 

  • Og der kommer mange flere i 2024. Husk at holde øje med vores kursus-tilbud her.

💡18 implementerede idéer fra Ideportalen – altså fra jer 

  • Vi fortsætter fokus i 2024 og glæder os til at modtage endnu flere ideer fra jer. 

✨4 hovedreleases, blandt andet med følgende udpluk af features/moduler 

  • Eksemplarstyring 
  • En hel del forbedringer til navigation i og brug af KMD WorkZone, så arbejdsgangene bliver både simplere og hurtigere
  • KMD WorkZone 365 udbygget med stærke features
  • PDF-redigering i opgavevisning i KMD WorkZone Mobile 
  • Gæsteadgang (på Cloud-version)
  • AI-assisteret bortredigering af oplysninger i KMD WorkZone-dokumenter
  • Vi har skrevet en ny vejledning til container-baseret hosting
  • Mulighed for at tilføje procespakker i Configurator 

🤝 6 nye kunder – som vi er meget glade for at have med ombord! 

🎬 12 informative webinarer. I løbet af de seneste år har vi arrangeret en lang række webinarer, med indhold til både superbrugere, systemadministratorer, og partnere. Hos KMD WorkZone tror vi på at styrke vores kunder til at få mest muligt ud af vores platform, og er derfor er vi stolte over at kunne tilbyde en række informative og engagerende webinarer, der er helt gratis for alle vores værdifulde brugere. Du kan læse mere om vores webinar formater og indhold via linket her: https://www.kmd.dk/nyhedsbrev/kmd-workzone/udforsk-workzones-potentiale-med-vores-gratis-webinarer 


Første kunder på et containerbaseret cloud-miljø 

De første kunder er nu på både Public Cloud og EU Cloud. Det er en af de vigtigste milepæle i flere år for os – og rejsen er kun lige begyndt. Vi glæder os til mange gode dialoger med jer om ”rejsen mod skyen”. 

The Zone 2023 - Rejsen til skyen 

I maj havde vi sammen en fantastisk dag til The Zone – der var totalt udsolgt og flere steder måtte folk stå udenfor dørene for at følge med. Vi glæder os allerede til The Zone 2024 – denne gang ude af huset, og fortsat med masser af faglighed og inspiration.  

KMD WorkZone Consulting Center of Excellence 
2023 blev året hvor vi søsatte ”KMDWorkZone Consulting Center of Excellence”. Særligt netværket for KMD WorkZone Sagsaktiviteter er blevet et stærkt forum for vidensdeling og inspiration, hvor mere end 80 kunder deltager. Netværksgruppen er sat i søen for at sikre sparring på tværs af organisationer omkring anvendelsen af Sagsaktiviteter og DCR. Du kan læse mere her: https://event.kmd.dk/workzonedcrcenterofexcellence-session4 

Startskuddet på den international bane 
I 2023 kom vi for alvor i gang med at så frø internationalt; Vi landede vores første internationale kunde og har haft en kollega i Australien det sidste halve år.  

Deltagelse til DevoTeam ESDH| ECM-konference 
Vi deltog igen i år på DevoTeams ESDH | ECM-konference, hvor der især var fokus på AI og Cloud indenfor vores branche. Det er altid en kæmpe fornøjelse at møde både eksisterende og potentielle kunder, og derfor stillede vi også op med et rekordstort antal KMD WorkZone-folk i år. Udover de mange interessante dialoger ved vores stand, blev vi alle blæst bagover af Mikael Søgaard fra Rigspolitiet. Mikael lavede et super indlæg om, hvordan Politiet har brugt KMD WorkZone til at digitalisere og automatisere en ellers dyr og tung manuel proces. At se vores kunder blære sig med brugen af KMD WorkZone er noget af det bedste, vi ved! 

Tak for et begivenhedsrigt 2023 – vi glæder os til fuld fart over feltet i 2024.