KMD WorkZone 2023.3

KMD WorkZone 2023.3 landede i start maj – lige i tide til at blive vist frem til The Zone. Denne release inkluderede Eksemplarstyring, muligheden for mere automatisering, AI implementering af Suggest Redaction mm. Læs mere om releasen her.

Det var med fornøjelse, at KMD WorkZone 2023.3 landede start maj – lige i tide til at blive vist frem på THE ZONE.  

Der er, og vil det næste års tid fortsat være, ekstra stort fokus på at reducere de allersidste tilpasninger, som ikke ligger indenfor det, vi kalder “spillepladen for tilpasninger”.  

Det gør vi for at sikre, at opgraderinger – om de er i Cloud eller containerbaseret On-Prem - bliver så simple som mulige, og dermed reducere den samlede Total Cost of Ownership (TCO) for jer på vedligehold af KMD WorkZone.  

Et eksempel på denne rejse er, at vi med WorkZone 2023.3 frigiver et helt nyt modul til Eksemplarstyring. Modulet kan bruges til at holde styr på, hvor fx fysiske dokumenter befinder sig.  

Det kan dermed hjælpe jer med at holde overblik over fortrolige dokumenter, USB-stik eller andre typer af artefakter, der kun eksisterer fysisk, og hvor man har et ønske om at have et skarpt overblik og styring af disse.  

Der er åbnet op for flere automatiseringsmulighederne med KMD WorkZone Sagsaktiviteter, hvor vi har tilføjet flere funktioner, blandt andet en ny aktivitet ”CreateEntity” og ”MergeDocuments”.  

  • ”CreateEntity” giver mulighed for at lave objekter af typen, sag, dokument, kontakt og custom. Det åbner op for en række nye muligheder – eksemplevis kan man automatisk oprette en række undersager ved oprettelse af en sag.  
  • MergeDocuments, hvor man automatisk kan flette felter ind et dokument, som en del af sit sagaktivitets-flow.   

Vores AI implementering af Suggest Redaction eller mindre mundrette AI til at ”Foreslå Udstregninger”, er blevet udbygget med forståelse af flere overstregningstyper og mulighed for at vælge hvilke typer, der skal laves forslag på.   

Der er som altid mange flere nyheder i KMD WorkZone 2023.3 - disse kan du læse mere om her: Nyheder og ændringer (kmd.net) 

Vi ser frem til at frigive 2024.0 ultimo august. Denne version bliver vigtig for mange kunder, da det er den sidste MSI-version af KMD WorkZone. Vi kommer dermed også med mere dokumentation på den fremadrettede retning for kunder, der ønsker fremtidig egen drift eller drift via partner.  

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer! 

Mvh 

KMD WorkZone Product Management