Den seneste frigivelse: KMD WorkZone 2024.2

Vores seneste release, KMD WorkZone 2024.2 er spækket med nyheder for brugere og administratorer – herunder 8 ideer fra kunder fra vores Ideportal. Udover dette har vi arbejdet med at udvikle en ny grænseflade til KMD WorkZone Client og med vores udvidelse af KMD WorkZone 365-funktionalitet.

Workzone image
Vores seneste release, KMD WorkZone 2024.2 er spækket med nyheder for brugere og administratorer – herunder 8 ideer fra kunder fra vores Ideportal. 

 

KMD WorkZone Client 

Når du åbner KMD WorkZone Client, version 2024.2, så er den mest åbenlyse ændring nok vores opdaterede brugergrænseflade, der inkluderer nyt look og feel på ikoner, faner og navigationsbånd, samt en forbedret navigation i åbne faner. Vi har også åbnet mulighed for, at I kan tilføje jeres eget logo i brugerfladen. Derudover, så har vi udvidet statusserne for sager og dokumenter for at give mulighed for en mere præcis styring i jeres behandling af dem.
Læs mere her.

Regelbaserede valideringer 

o Med vores ny regelbaserede valideringer, som erstatter en lang række tilpasningsbehov. Kan man nu via ren konfiguration definere regler for om sager, dokumenter og kontakter kan opdateres. Din organisation kan bruge dem til at betinge eller begrænse opdateringer af dokumenter, kontakter og sager – samt definere egne brugerbeskeder for hver enkelt regel. Dvs. at man kan udtrykke regler, som at alle dokumenter på en sag, skal være arkiveret før lukning af sag.

Eksempler er for eksempel:

  • At I kan opsætte en validering af om alle dokumenter er arkiverede, før man kan lukke en sag
  • At I kan opsætte en validering af om et eller flere felter er udfyldt, hvis sagsstatus er Færdigbehandlet
  • At I kan opsætte en validering af om alle dokumenter har påført parter før en sag lukkes.
  • Og mange flere vigtige valideringer, der sikrer jer overholdelse af retningslinjer eller forretningsregler. 

KMD WorkZone 365

Vi fortsætter med at udvide paletten at funktionalitet i vores understøttelse af Office 365. I 2024.2 har vi tilføjet muligheden for at gemme flere mails samtidigt og at gemme mails uden vedhæftninger. Vi har også forbedret flowet i Office 365, når man gemmer nye dokumenter i KMD WorkZone – noget vi har villet i lang tid. Dette giver en langt bedre og mere naturlig brugeroplevelse.

Som nævnt i vores nyhedsbrev tidligere på året, arbejder vi fortsat på at udskifte vores VSTO-baserede MS Office-integration. Vi arbejder stadig på et helt og samlet feature-sæt der kan afløse de vigtigste funktioner i VSTO-klienten og vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller omfang af dette feature-sæt til Office 365.

Det er fortsat en absolut prioritet og vi forventer at have dette klar med frigivelsen af KMD WorkZone 2024.3. Du kan genlæse vores status om KMD WorkZone 365 her.  

KMD WorkZone Advanced PDF - Vi har tilføjet mulighed for som den sidste handling at fjerne alle annoteringer og kommentarer fra et dokument, der er overstreget til aktindsigt. Således sikrer man sig, at ingen uvedkommende interne kommentarer sendes ud af organisationen.
KMD WorkZone SmartPost og Mass Dispatch - Vi har lavet en lille, men betydelig ændring i brugerfladen til Masseforsendelse. Vi markerer nu forsendelser, hvor processen er kørt korrekt igennem, men hvor selve forsendelsen ikke er lykkes. Det er en mindre rettelse, som vi tror at I vil have god gavn af og forbedre brugeroplevelsen af Masseforsendelse.
Og endelig har vi åbnet mulighed for at udvide logningen i SmartPost betragteligt. Det gør vi for at give bedre mulighed for fejlsøgning.  
Læs meget mere om version 2024.1 i vores online Nyheder og ændringer (kmd.net).