Mød Michael Holm

Michael Holm er KMD WorkZone’s nye salgsdirektør og kommer med en baggrund i KMD Nexus og en solid erfaring inden for salg og digitale løsninger. Vi er glade for at byde ham velkommen ombord her i KMD WorkZone. I denne artikel giver vi dig mulighed for at få et indblik i hvem Michael er og hvad der driver ham.

Hvem er du?
"Mit navn er Michael Holm, og jeg er KMD WorkZone’s Director of Danish and International Sales."

…og hvad betyder det egentlig?
"Det betyder, at jeg er overordnet ansvarlig for vores danske og internationale salg i KMD WorkZone. Stillingen indebærer, blandt andet, at lægge vores salgsstrategi og sørge for, at vores kunders løsninger er ajour i forhold til at møde deres behov."

Hvad giver dig energi i dit arbejde?
"Det må være dét at have en travl hverdag med mange spændende bolde i luften, både på hjemme- og udebanen, altså nationalt og internationalt. Jeg sætter en ære i at gøre det strategiske operationelt og nyder at bidrage til at skabe et stærkt samarbejde mellem mennesker. Det giver mig energi at kunne trække på egen og andres forskellighed og faglighed til at kunne levere en optimal løsning, der skaber god værdi for vores kunder."

Hvad har senest inspireret dig?
"Her i november havde vi et møde med NEC, hvor vi bl.a. drøftede KMD WorkZone’s muligheder internationalt og hvordan vi med vores fantastiske løsning kan stå i spidsen for videre udvikling af digitalisering i udlandet."

Hvilket emne i branchen optager dig mest lige nu?
"Herhjemme præges vores salgsstrategi pt. allermest af spørgsmålet om, hvordan vi udvider vores funktionalitet, der understøttes af AI og kombinerer det med det intuitive, så vi gør KMD WorkZone endnu lettere at bruge og tilgå for nye, såvel som eksisterende kunder. Derudover fylder den internationale del af vores rejse allerede en del, da vi nu kan bryste os af, at vores software er nået over på den anden side af Nordsøen, hvor NEC Software Solutions i England har taget os i brug."

Hvordan får jeg fat på dig?

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/michaelholmdenmark/

Mail: HLM@kmd.dk

Tak fordi, I læste med! 😊