Postkort fra Vienna!

Tilbage i efteråret 2023 blev Asger Steen Boelsmand og Torben Paul Wachtell fra KMD WorkZone sammen med Tine Lind Palle og René Pape fra Disaster Victim Identification (DVI) inviteret til INTERPOL’s årlige generalforsamling og 100-års fødselsdag. Denne begivenhed blev kulminationen af et efterår med stor fokus på KMD WorkZone’s globale ambitioner, som vi forventer vil tiltage yderligere i de kommende år.

WorkZone medarbejdere til Vienna konference
KMD WorkZone arbejder i øjeblikket med udviklingen af fagspecifikke løsninger, der kan understøtte processer og arbejdsgange i justitsområdet, både herhjemme og internationalt. Et eksempel på vores erfaring inde for feltet kommer til udtryk i den Digitale Særakt, som vi har lavet i samarbejde med Rigspolitiet, der tidligere på året afholdt et oplæg på DEVO-teams ECM/ESDH-konference i Den Sorte Diamant, hvor de fremviste deres KMD WorkZone-løsning. 

Dette bringer os tilbage til de bonede gulve i Wien, hvor vi slog følge med vores KMD-kolleger i Disaster Victim Identification, som mange i den internationale politibranche og indenrigsministerier anser som værdifulde partnere. Her havde vi interessante dialoger om, hvordan vi kan understøtte de forskellige politiforbunds daglige arbejde i en samlet KMD WorkZone-løsning, der integrerer KMD Disaster Victim Identification. Derudover, havde vi interessant samtale om et potentielt partnerskab mellem INTERPOL’s afdeling i Lyon og KMD WorkZone. 

Næste skridt på rejsen er yderligere dialog med aktører på det udenlandske justitsområde, både med henblik på at understøtte deres generelle sagshåndtering, men også hvordan vi kan levere fagsystemer til håndtering af deres specifikke behov. Vi er for eksempel allerede kommet godt i gang med en fængselsløsning til en kendt myndighed i Storbritannien (UK), som vi ser frem til bliver taget i brug i 2024.