SDU er nu i drift med Public Cloud hos KMD WorkZone

Syddansk Universitet (SDU) er netop gået i drift på en KMD WorkZone Public Cloud i samarbejde med KMD WorkZone. Overgangen til den nye driftsform er forløbet succesfuldt, og vi takker SDU for et godt samarbejde. I denne artikel kan du blive lidt klogere på fordelene ved at skifte til KMD WorkZone Public Cloud.

Facade af Syddansk Universitet, ophavsret: hi-con.dk

KMD WorkZone Public Cloud: Skalerbarhed og fleksibilitet
SDU har valgt KMD WorkZone Public Cloud som en del af deres digitale transformation. 

KMD WorkZone Public Cloud gør, at SDU kan reducere omkostningerne og fjerne kompleksiteten ved at vedligeholde en omfattende infrastruktur i eget systemlandskab

Ved at vælge KMD WorkZone Public Cloud får de mulighed for at udnytte cloudens skalerbarhed, pålidelighed og fleksibilitet. Det betyder, at SDU får en løsning, der let tilpasser sig ændringer i behov og belastning, uanset om det drejer sig om pludselig trafik i systemet eller kravene fra nye forskningsprojekter.

KMD Workzone Public Cloud har indbyggede sikkerhedsfunktioner, hvilket hjælper med at beskytte data og opretholde ydeevnen. 

Containerbaseret drift: En teknologisk transformation
KMD WorkZone Public Cloud er baseret på en containerbaseret drift. Det er en teknologi, der gør det muligt at pakke applikationer og deres afhængigheder i separate og isolerede containere. Dette giver en lang række fordele, herunder en mere effektiv ressourceudnyttelse, nem skalering af applikationer, øget fleksibilitet og øget sikkerhed. De får en driftsmodel, hvor KMD hurtigt kan udvikle, implementere og opdatere applikationer, hvilket i sidste ende giver en hurtigere reaktion på SDU’s behov. Læs mere om KMD WorkZone Cloud her.

Har I brug for en Cloud Readiness analyse? 

Overgangen til Cloud-drift kan være svær at tage hul på. Et godt sted at starte er med en grundig Cloud Readiness analyse af jeres system. Har I brug for mere information om vores Cloud-løsninger, eller ønsker I en Cloud Readiness analyse, kontakt jeres Customer Success Manager I KMD WorkZone. Du kan også læse om vores Cloud Readiness analyse her.