Kolleger taler sammen ved computer

I WorkZone-teamet oplever vi en stigende interesse fra både kunder og fra de management konsulenthuse, som mange af kunderne benytter sig af. Interessen giver sig til kende som et ønske om at få en større indsigt i de mange muligheder, der ligger i at anvende WorkZone-platformen til digitalisering og automatisering af virksomhedens eller organisationens forretning.

For at imødekomme denne stigende interesse og i en erkendelse af, at f.eks. konsulenthusene generelt har en dyb indsigt i kundernes forretning men kender mindre til WorkZone, har vi udviklet et certificeringsprogram som netop klæder konsulenter på til at digitalisere kundernes forretning og arbejdsgange.

Certificeringsprogrammet henvender sig bredt til både de eksterne management konsulenthuse og andre partnere, som kan udbrede digitalisering med WorkZone hos disse kunder og nye kunder.
Men også hos kunderne selv er der stor interesse for at certificere egne medarbejdere. Som en del af en aftale, der for nyligt blev indgået med de tre store universiteter (København, Aarhus og Aalborg) om adgang til Workzone, var det et ønske fra kundernes side, at de også fik certificeret et antal medarbejdere.

Undervisningen udføres af vores WorkZone-evangelister. Der udbydes både certificering i Foundation og Advanced modules. Et Foundation certificeringsforløb strækker sig over fem dage og afsluttes med en eksamen båstående af, dels en multiple choice prøve, dels med en 1½ times opgave, hvor deltagerne, med udgangspunkt i en case, skal demonstrere, at de kan omsætte den viden, de har opnået til en god løsning hos en potentiel kunde. Besvarelsen bedømmes efterfølgende af WorkZone-evangelisten. Samlingen af Advanced modules er en vifte af muligheder, hvoraf nogle er til forretningskonsulenter og andre indeholder så teknisk information, at de kun er møntet på udviklere.
Der er allerede  to konsulenthuse, Deloitte og Implement, som har certificeret hver sit hold af medarbejdere, og flere er planlagt i den nærmeste tid, herunder også med eksisterende WorkZone-kunder.