KMD WorkZone 2021.2 – en ny version er live

Bliv en del af et stærkt it-netværk

Den nye version af KMD WorkZone indeholder tre store nyheder og en række forbedringer til KMD WorkZone.

Ny Digital Post: Den mest ventede nyhed i WorkZone 2021.2 er understøttelse af Ny Digital Post. Vi understøtter nu afsendelse og modtagelse via Ny Digital Post, som en ny kanal til Smartpost. Da dette er en regulatorisk ændring, kommer der opdateringer til relevante tidligere KMD WorkZone-versioner i de kommende uger og efter behov. Det betyder, at det allerede nu er muligt at teste Ny Digital Post sammen med KMD WorkZone. Vores konsulentafdeling er yderligere klar med relevante serviceydelser, som du kan høre mere om hos jeres Service Delivery Manager.

Da dele af Ny Digital Post stadig er under udvikling hos Digitaliseringsstyrelsen, og vi desværre har set nogle ”breaking” sidste øjebliksændringer kommer der inden for 2 uger en opdatering til denne version. Der vil komme yderligere forbedringer til integrationen i senere frigivelser af KMD WorkZone.

WorkZone IO Manager: Med frigivelsen har vi certificeret installation af WorkZone IO Manager. Det er en indpakning af Formpipe’s Lasernet. Det betyder, at det nu er muligt at konfigurere Input og Output management med KMD WorkZone. Produktet giver mulighed for at konfigurere integrationer mellem 3. parts systemer, opsætte data-transformationer, producere rapporter og dokumenter med en lang række komplekse flettemuligheder, skabeloner og meget mere. Dokumenter kan distribueres til en lang række standardkanaler. KMD WorkZone IO Manager er et tilkøbsmodul.

Advanced PDF: Fra WorkZone Client er der nu adgang til flere avancerede PDF-funktioner. PDF Annotering som giver mulighed for at lave en annotering i eksempelvis, godkendelsesprocesser og dermed tillade at køre disse processer ved brug af PDF-dokumenter. PDF Ekstrahering (overstregning) som giver mulighed for en to-trins ekstraheringsproces. Først markering til ekstrahering og dernæst ekstrahering. Det er muligt både at markere på søgning, markere baseret på mønstermatchning, som f.eks. CPR, og manuelt markere områder til ekstrahering. Dermed kan man nu arbejde 100% med aktindsigtssager direkte fra KMD WorkZone. Dvs. fremsøgning af dokumenter via WorkZone Client, ekstrahering fra WorkZone Client, opsummering via WorkZone PDF, godkendelse via WorkZone Proces og afsendelse via WorkZone Smartpost. Advanced PDF er et tilkøbsmodul.

Der er som sædvanlig en lang række mindre, men vigtige, ændringer til KMD WorkZone i denne frigivelse. Heriblandt mere WorkZone 365, forbedret listenavigation på sager og dokumenter i WorkZone Mobile, forbedringer til CPR-integrationen (bl.a. understøttelse af ændring af CPR-nummer), udvidet sikkerhedsmodel med indbliksbeskyttelse af custom types og meget mere. Læs meget mere om disse her About this release (kmd.net).

Microsoft Office: Da Microsoft er gået i Extended support på produktet Office 2016 fra og med oktober 2020, skulle vi principielt have udfaset KMD WorkZone supporten af produktet med KMD WorkZone 2021.0, da vi som grundregel slipper supporten, når vores 3. parts leverandør gør det. Vi kan se, at der stadig er mange kunder, som er på Microsoft Office 2016 og derfor har vi valgt at vente med udfasningen til næste release. Det betyder, at KMD WorkZone understøttelse for Office 2016 stopper fra og med WorkZone 2021.3, der frigives 9. juli 2021. Dette gør vi, da vi ikke længere kan forvente at få den nødvendige support fra Microsoft.

Da vores WorkZone 365 suite kun frigives på Microsoft Office 365, anbefaler vi, at det er denne version af Microsoft Office, I opgraderer til. Det er pt. den bedste fremtidssikring i forhold til løbende opgraderinger og sikrer, at I kan få glæde af den nye WorkZone 365 suite, samt Microsoft Office 365 funktionaliteten.  

HTTPS: Vi har sluppet HTTP som understøttet protokol. KMD WorkZone kan fremover kun installeres med HTTPS, hvilket de fleste kunder også benytter I dag, men vi ser undtagelser og har derfor i fælles interesse droppet HTTP. Vores konsulentafdeling har gennemført flere af disse migreringer, så ræk gerne ud, hvis der er brug for støtte til en sådan.


Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål

Hvis der er spørgsmål til dette, er du velkomment til at kontakte Lasse Hende Nørgaard eller jeres Service Delivery Manager.

Medarbejdere i KMD
Felt er påkrævet