The Zone 2024: Styrken i KMD WorkZone som platform

Velkommen til The Zone 2024, hvor vi med afsæt i mantraet 'Platform Power' kigger fremad og udover KMD WorkZones oprindelse som ESDH-system. Sammen skal vi udforske og blive klogere på, hvad vi har i vente i det digitale landskab, og hvordan KMD WorkZone som platform kan understøtte et skift mod mere avancerede digitale løsninger.

Med valget af ’Platform Power’ stiller vi skarpt på det potentiale, som KMD WorkZone har som en kraftfuld vertikalt anvendelig platform, da vi kan bruges til meget mere end klassisk ESDH.

Til konferencen kommer der til at være fire forskellige spor som I kan vælge mellem samt én fælles paneldebat. Temaerne er allerede på plads, og I kan glæde jer til at deltage i oplæg om emner indenfor følgende spor:  
 

Spor 1: Spræng rammerne: Nyskabende anvendelser af KMD WorkZone

  • I dette spor vil KMD WorkZone Consulting sammen med nogle af vores kunder vise, hvordan man kan anvende KMD WorkZone på de mest kreative og nytænkende måder. Se med, når vi viser konkrete eksempler på, hvordan KMD WorkZone kan bruges til at løse kringlede og fagspecifikke problemstillinger. 

Spor 2: Digital acceleration: Udnyt det fulde potentiale med KMD WorkZone som dynamisk platform 

  • Kom med, når vi i dette spor viser, hvad der sker, når vi skruer helt op for kundernes ambitioner og KMD WorkZones egenskaber på tværs af forretningsområder og organisationer! Dette spor vil primært byde på cases, hvor vores kunder viser, hvordan de i deres hverdag bruger KMD WorkZone som led i en holistisk end-to-end-platform. 

Spor 3: Værktøjskassen: Automatisering og procesunderstøttelse i KMD WorkZone  

  • I dette spor vil du både møde nogle af KMD WorkZones velkendte venner, men også nogle nye, der er eller vil blive kendt som et af de mange tandhjul, der med KMD WorkZone for dine forretningsgange til at køre automatisk, sikkert og hurtigt.

Spor 4: Platformen i skyen: KMD WorkZones cloud- og driftsløsninger  

  • I dette spor vil oplæggene fokusere på de mere tekniske aspekter af at drifte, hoste og beskytte KMD WorkZone i en ny tid med cloud og containers. Dette spor er for dig, hvis organisation står overfor eller er interesseret i at lære mere om en overgang til KMD WorkZone i cloud.  

Vi kan også løfte sløret for interessante keynote-speaks på dagen med bl.a. Jakob Brix fra KMD WorkZone. Derudover får vi fint besøg af forsker og formidler Svend Brinkmann, der vil udfordre og underholde os med hans altid spændende vinkler på menneskets tilværelse.  

Vi glæder os som altid enormt meget til at se jer alle sammen til en dag, hvor engagement, læring, og samarbejde er i højsæde! 

Konferencen finder sted på Scandic Hotel på Frederiksberg i København. 

I kan nu tilmelde jer via linket her