Ny og optimeret brugergrænseflade til KMD Payroll Cloud og Refusion

To kvinder sidder foran computerskærm og arbejder

KMD lancerer i 2021 nye skærmbilleder til KMD Payroll Cloud. De nye skærmbilleder er nemmere at anvende og sammenstiller de relevante felter på simple Fiori skærme. KMD’s nye skærmbilleder efterligner de velkendte aktiviteter i PA40 ved at scrolle som i People Profile i SAP SuccessFactors.

I KMD forbedrer vi løbende vores produkter, men der har været ganske få produktnyheder i 2020. Det skyldes, at ændringerne til Ny Ferielov har krævet en ekstraordinær stor indsats. Nu er der igen plads til reelle forbedringer, og den første forbedring bliver nye skærmbilleder til KMD Payroll Cloud og KMD Refusion.

SAP Fiori er en nyere teknologi, som anvendes i SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA og andre cloudbaserede SAP-løsninger. Med SAP Fiori er brugervenlighed sat i fokus med forbedrede muligheder for at bygge simpel navigering og intuitive skærmbilleder. Der kan eksempelvis anvendes ikoner, grafer, fremhævede nøgletal, skriftfarver til at bygge grafiske skærme, der giver gode oversigter.

Du vil opleve en kortere behandlingstid med de nye skærmbilleder. Eksempelvis ved ansættelse, flytning til ny stilling med anden overenskomst, eller andre opdateringer, hvor Skat, ATP, Pension eller Fritvalg alle skal opdateres.

Vi glæder os til at komme med flere forbedringer, så du kan optimere din dyrebar tid og mindske spildtid.

Eksempler på de nye skærmbilleder i SAP Fiori

 

Læs mere om KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret løsning til Danmark, Norge og Sverige. Løsningen opdateres automatisk og kan integreres i ethvert it-miljø.

Læs mere om mulighederne her