KMD EC + Cloud Payroll

Kolleger taler sammen i mødelokale

KMD tilbyder pakken ’KMD EC + Payroll Cloud’ som er SAP SuccessFactors Employee Central og KMD Payroll Cloud i én samlet løsning. Pakken leveres som en prækonfigureret løsning baseret på overenskomsten fra DI (Dansk Industri). Få det bedste fundament for solide HR processer med KMD Payroll Cloud (SAP certificeret lønløsning), sammen med markedets stærkeste HR løsning SAP SuccessFactors.

Ved at vælge en pakkeløsning baseret på en template, er der sikkerhed for levering og mindre risiko i projektet. Med pakken til HR og løn fra KMD vil du drage fordel af markedsledende produkter, som er fuldt integreret ved hjælp af et KMD-plugin til SAP SuccessFactors. Det betyder, at du endelig kan styre dine HR- og lønprocesser i én samlet løsning.

Ved hjælp af de indbyggede Action-baserede navigations- og selvbetjeningsindstillinger i SAP SuccessFactors vil både medarbejdere og 

ledere opleve effektive løsninger med simpel navigation. Pakken leveres med standard HR-processer som Ansættelse, Fratrædelse, Stillingsskift m.fl. klar til brug. Yderligere indeholder pakken KMD plugin der gør det muligt at opdatere HR- og løndata direkte i SAP SuccessFactors.

KMD Payroll Cloud er en SAP certificeret lønløsning der giver overblik og en effektiv lønproces. Ved hjælp af Payroll Control Center indføres en ny lønproces med fuld oversigt og overvågning af advarsler. Skift fra de manuelle kontrolrutiner og start med at kontrollere stamdata og lønresultater før produktionslønkørslen. KMD Payroll Cloud indeholder retroberegninger som standard, der automatisk genberegner en tidligere lønperiode hvis lønrelevante data er ændret i tidligere perioder.

Alt dette giver dig gennemsigtighed og minimerer risici ved implementering – du får en fast pris og fast leverance når du skifter til ’KMD EC + Payroll Cloud’.

Læs mere her