KMD har en lønløsning uanset din HR-løsning

Bliv en del af et stærkt it-netværk

KMD kan tilbyde en lønløsning, uanset om din HR-løsning hedder Workday, SAP ECC HCM, SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA eller noget helt andet. I dag er der kunder der kører løn i KMD Nettoløn på både SAP ECC HCM og SAP S/4HANA, og der er kunder, der kører løn i KMD Payroll Cloud til både Workday, SAP SuccessFactors og SAP ECC HCM. Med referencekunder på både SAP og Workday får du en lønpartner, der kender din HR-løsning.

Mange virksomheder overvejer en flytning til en cloudbaseret HR-løsning. Men hvilken lønløsning passer til din nye HR-løsning. Her giver vi et overblik over dine muligheder. 

KMD sætter en ære i at tilbyde certificerede løsninger uanset din HR-løsning. KMD Nettoløn og KMD Payroll Cloud er begge certificerede af SAP, og vil være din sikkerhed for at vælge den rigtige lønløsning.

KMD Nettoløn

KMD Nettoløn har været certificeret af SAP siden 2004, og er lønløsningen til SAP ECC HCM og til SAP S/4HANA. Det betyder at du kan fortsætte med at køre løn i KMD Nettoløn hvis din HR-løsning flyttes til SAP S/4HANA.

KMD Payroll Cloud

Hvis du ikke har en klar roadmap, så er KMD Payroll Cloud det sikre valg uanset om din nye HR-løsning hedder SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors, Workday eller noget helt andet.

Mulighederne er mange og vi er stolte af at kunne tilbyde markedets stærkeste lønløsninger uanset din HR-løsning.
Tag gerne KMD med på råd når du planlægger din roadmap.

Se denne oversigt hvor mulighederne vises i en simpel oversigt.Kontakt KMD for at høre mere omkring SAP Roadmap, levetid for hver SAP løsning eller KMD’s lønløsninger.

Læs mere om KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret løsning til Danmark, Norge og Sverige. Løsningen opdateres automatisk og kan integreres i ethvert it-miljø.

Læs mere om mulighederne her