KMD Payroll Cloud eller KMD Nettoløn?

Kollegaer taler sammen ved computer

SAP HCM, som alle KMD Nettolønskunder anvender i dag, supporteres frem til 31. december 2027. Herefter lukkes for support fra SAP. Det betyder, at hvis du kører løn i KMD Nettoløn, skal du aktivt gøre noget inden 2028.
Hvis du allerede er på KMD Payroll Cloud, kan du fortsat køre løn efter 2028.

KMD Nettoløn blev introduceret i år 2001 og har siden været den markedsførende lønløsning til SAP-kunder i Danmark. I 2017 blev KMD Payroll Cloud introduceret som løsning til cloud-kunder, der ønsker en moderne lønløsning med høj grad af automatisering og har i dag kørende kunder i både Danmark, Norge og Sverige.

SAP har annonceret at SAP ECC/HCM/ERP, som KMD Nettoløn kører på udfases 31.12.2027, men betyder det, at KMD Payroll Cloud er den eneste mulighed?

Det korte svar er: ”Det afhænger af din HR og IT strategi”

Hvis du planlægger at flytte din HR-løsning til Workday, SAP SuccessFactors eller en anden HR cloud-løsning, vil KMD Payroll Cloud være den optimale lønløsning. KMD Payroll Cloud er baseret på KMD Nettoløn og indeholder som minimum samme fleksibilitet, som du kender og stadig med retroberegning samt KMD Infotyperne. Når du har gennemført den fulde transition af alle HR-processe til din nye cloud HR-løsning, vil du ikke længere kunne køre løn i KMD Nettoløn.

Hvis du planlægger at flytte din HR-løsning til Workday, SAP SuccessFactors eller en anden HR cloud-løsning, vil KMD Payroll Cloud være den optimale lønløsning. KMD Payroll Cloud er baseret på KMD Nettoløn og indeholder som minimum samme fleksibilitet, som du kender og stadig med retroberegning samt KMD Infotyperne. Når du har gennemført den fulde transition af alle HR-processer til din nye cloud HR-løsning, vil du ikke længere kunne køre løn i KMD Nettoløn.

Fordele ved overgang til KMD Payroll Cloud:

 • Mulighed for at køre løn for DK, NO og SE i samme lønløsning
 • NemRefusion med automatisk overførsel af refusionssager
 • Payroll Control Center der giver dig kontrol over din lønkørsel
 • Kvartalsvise møder med KMD for at optimere din lønproces
 • Forkortet Servicebrev tilpasset KMD Payroll Cloud. Du modtager informationer om hvad der ER opdateret i din lønløsning, og ikke hvad du selv skal udføre da KMD allerede har udført det for dig
 • Fokuser på lønprocessen og overlad SAP Pakker, KMD Pakker, SAP noter, SAP opgradering med mere til KMD (du skal naturligvis fortsat teste)
 • Efterbehandling af lønkørsel varetages af KMD (import af skattekort, overførsel til Nets, sende lønsedler til e-Boks med mere)
 • SmartForms lønseddel med flere grafiske muligheder
 • Standard integration til Workday, SAP SuccessFactors, SAP S/4 HANA og SAP HCM
 • Ny mulighed for at udføre simple opgaver, som eksempelvis at kopiere en lønart (muligt i 2022)
 • Løbende udvidelser med endnu flere funktioner
 • Alt samlet i en simpel pris-per-lønseddel

Er du i tvivl om dine muligheder, så kontakt dit KMD Team. Vi hjælper gerne med dine muligheder omkring dine fremtidige muligheder for KMD Nettoløn eller KMD Payroll Cloud.

Læs mere om KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret løsning til Danmark, Norge og Sverige. Løsningen opdateres automatisk og kan integreres i ethvert it-miljø.

Læs mere om mulighederne her

Læs mere om KMD Nettoløn

KMD Nettoløn gør det muligt at køre både netto- og bruttoløn i én arbejdsgang i samme løsning. KMD Nettoløn er udviklet specielt til det danske marked, og lever op til lovkravene i Danmark.

Læs mere om mulighederne her

Vil du vide mere om vores HR- & lønløsninger?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger inden for HR, løn og tid der bedst møder jeres behov.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet