KMD Payroll & HR Forum 2021

Vi havde glædet os til at mødes med mange af jer til KMD Payroll & HR Forum i KMD’s lokaler i Odense. Men heller ikke i år skulle det lykkedes, og vi gennemførte i stedet en virtuel event på 3 timer torsdag den 8. april.

Vi var meget spændte på antallet af tilmeldinger og med mere end 100 tilmeldinger og 92, der deltog på dagen, mener vi selv, at det var en succes.

Der var planlagt med kortere indlæg og flere pauser end normalt for at kompensere for online formatet. Vi sendte live fra KMD’s studie i Ballerup, samt fra mødelokaler i KMD Århus og KMD Aalborg.

Desuden var der live interview med Payroll Manager Bente Petersson omkring Telia’s implementering af KMD Payroll Cloud og de første produktive lønkørsler. Stor tak til Bente for at stille op til interview med så mange lyttere.

Vi glæder os til at se jer igen til næste år (håber vi…).

Billede fra KMD’s studie i Ballerup inden live event startede kl. 09.00. På billedet ses fra venstre Senior Consultant Sara Holdorff, Business Line Manager Morten Spanner Christensen og Senior Business Developer Anders Sepstrup