KronosLIVE 2019 i London

Gadelys

KMD var blandt de 350 deltagere til årets KronosLIVE 2019 event, som blev afholdt tirsdag d. 27. februar i Heathrow, London.

Udover KMD var der også deltagere fra et par danske virksomheder som i dag enten overvejer eller allerede benytter en af Kronos’ løsninger.

Dagens program havde mange interessante referencehistorier, samt indlæg der gav et godt indblik i de mange tiltag Kronos arbejder på. Pauserne og aftenen gav gode muligheder for at netværke.

Blandt mange interessante budskaber har vi specielt noteret os følgende:

  • Kronos har stor succes med Workforce Dimension, og der er i dag mere end 300 virksomheder der globalt anvender løsningen
  • Til trods for Kronos’ nye løsning Workforce Dimension, har Kronos ingen planer om på hverken den korte eller mellemlange horisont at fjerne fokus eller udvikling ifht. Workforce Central
  • Udviklingsbudgettet hos Kronos er igennem de sidste år vokset betydeligt, og i år er det ca. USD 220 millioner
  • Partnerskabet med SAP betyder meget for Kronos, og Kronos har store forventninger til dette samarbejde

Samlet set en yderst interessant og intens dag til Kronos LIVE 2019, og vi vil absolut opfordre andre til at deltage til Kronos LIVE i 2020.

KMD er i tæt dialog med Kronos, og vi forventer os meget af denne dialog inklusiv samarbejdet fremadrettet.

Skyer over sø

UKG Kronos

UKG Kronos-løsningen til Workforce Management og Human Capital Management sikrer enkelhed og overblik i administrationen af virksomhedens medarbejdere.