Kundedrevet udvikling af Nettoløn og KMD Payroll Cloud

desktop computer

KMD Nettoløn, og specielt KMD Payroll Cloud, er pakkeløsninger hvor man som kunde løbende får flere funktioner leveret fra KMD. Nogle udvidelser er udtænkt af KMD, men langt de fleste er andre kunder der har foreslået nye eller udvidede funktioner.

I hvert tilfælde vurderer KMD om nye funktioner kan have værdi for flere kunder, eller om det alene er en kundespecifik tilpasning. Som kunde vil du opleve at din lønløsning løbende udbygges, og kan således nyde godt af andre kunders forbedringsforslag. Du vil i enkelte tilfælde også opleve at netop din forbedring vil blive gjort tilgængelig for andre kunder. Når KMD vælger at gøre en kundedrevet udvikling til en del af løsningen så sikres det fremtidige vedligehold af KMD. Ved en kundespecifik udvikling vil omkostninger til vedligehold påfalde den enkelte kunde.

Betaling for specifikke udvidelser vurderes fra sag til sag, og som udgangspunkt er nye behov og ideer betalbare af kunden. En undtagelse er dog ændringer/udvidelser der er funderet i lovgivning.

Der vil også kunne være tilfælde hvor KMD ser at en udvidelse giver så stor værdi, at KMD medfinansiere udviklingen, og herefter tilbyder denne nye funktionalitet, som et tilkøb til andre kunder på løsningen. Fordelen er at KMD vil sikre det fremtidige vedligehold af løsningen, så det ikke er én kunde der har denne omkostning alene.

Som kunde har du altid mulighed for at kontakte KMD med gode ideer eller for at få en dialog omkring et konkret behov. Sammen sikre vi den fortsatte udvikling af vores fælles løsning.