Nye kunder

Medarbejder sidder ved computer og giver håndslag

KMD kan byde velkommen til både Telia og Salling Group. Salling Group implementerer KMD Payroll Cloud med refusion til sine mere end 40.000 medarbejdere, og Telia implementerer KMD Payroll Cloud med refusion til sine 1.000 medarbejdere. Begge projekter leveres af KMD.

Telia

Stort velkommen til Telia, der har Workday som HR-løsning. Integrationen til Workday implementeres i samarbejde med KMD’s partner ClouDevOps. Læs mere om Workday integrationen her. Telia er med sine ca. 1.000 medarbejdere i Danmark på en rejse mod at køre cloud og havde samtidig behov for at hjemtage lønansvar fra deres BPO outsourcing aftale. Valget faldt på KMD Payroll Cloud, og vi er stolte over, at Telia fremover skal køre løn selv i KMD Payroll Cloud.

Salling Group

Salling Group valgte KMD Payroll Cloud som ny lønløsning efter en udbudsrunde. Med sine mere end 43.000 medarbejdere på mere 20 overenskomster (med tilhørende +150 lokalaftaler), er det et projekt, der viser fleksibiliteten i KMD Payroll Cloud. Salling Group implementerer SAP SuccessFactors Employee Central (SF EC) som HR-løsning, og den nye lønløsning implementeres med KMD’s plugin til SAP SuccessFactors.