SAP annoncerer NextGeneration Payroll til SuccessFactors

Office people

I år blev konferencen SuccessConnect2020 afholdt som en virtuel event, med fælles Key Notes og break-out sessioner indenfor hver HR-proces. KMD deltog som de andre år på SuccessConnect og der var mange nyheder indenfor SAP SuccessFactors og indenfor løn til både SAP HCM og SF ECP (SAP SuccessFactors Employee Central Payroll som i virkeligheden er SAP Payroll onPremise pakket ind i nye skærmbilleder).

På denne konference løftede SAP blandt andet sløret for deres planer om den nye lønløsning til SAP SuccessFactors. De kalder den for SF NextGeneration Payroll og det er en nyudviklet lønløsning på helt ny kode. SAP NextGeneration Payroll udrulles land for land i de kommende år, og vil på sigt erstatte SF ECP.

Virksomheder med ønske om Global Payroll på samme lønløsning, bør derfor følge udrulningen af SF NextGeneration Payroll. For nogle vil det være en fordel at afvente SF NextGeneration Payroll, mens det for andre ikke have indflydelse.

KMD følger udviklingen tæt, og det bliver spændende at følge de næste udmeldinger omkring SF NextGeneration Payroll.

KMD Payroll Cloud kan forsat anvendes til SAP HCM, SAP S/4HANA, HCM for S/4HANA og Workday eller andre HR-løsninger. Med den brede palette er KMD Payroll Cloud det sikre valg, hvis din virksomhed endnu ikke har valgt ny HR platform. Læs mere om KMD Payroll Cloud som dit sikre valg HER  

Læs mere om KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret løsning til Danmark, Norge og Sverige. Løsningen opdateres automatisk og kan integreres i ethvert it-miljø.

Læs mere om mulighederne her