Udvidelser til KMD Nettoløn

Kvinde i polkaprikket skjorte, der kigger entusiastisk på computerskærm

Vidste du, at du kan udvide KMD Nettoløn med flere komponenter? Den samlede lønproces kan forbedres, eksempelvis med disse komponenter fra KMD.

Payroll Control Center

KMD kan levere Payroll Control Center, så du kan få fuld kontrol med din lønproces. KMD leverer 20 standardkontroller, og flere kan tilføjes, så de følger din lønproces og dine kontrolprocesser.

Refusion

KMD kan levere en refusionsløsning, der optimerer dit overblik og minimerer dit tidsforbrug på refusionssager. Løsningen kan udvides med NemRefusion, som gør det muligt at overføre til Virk.dk/NemRefusion automatisk hver nat.

Retention/deletion af medarbejdere (GDPR)

KMD kan konfigurere SAP ILM, så du overholder lovgivning omkring retention/deletion af dine (fratrådte) medarbejdere. Med automatik for hvilke data der skal slettes straks ved fratrædelse, og hvornår der skal ske fuld sletning af fratrådte medarbejdere, er du i kontrol med GDPR.

KMD kan også bygge din egen løsning, med mere specifikke krav. Se eksempelvis denne løsning til Salling Group leveret i 2019 HER.

Andet

KMD hjælper løbende kunder med udvidelser til KMD Nettoløn. Du kender behovet, og KMD hjælper med løsningen.

Læs mere om KMD Nettoløn

KMD Nettoløn gør det muligt at køre både netto- og bruttoløn i én arbejdsgang i samme løsning. KMD Nettoløn er udviklet specielt til det danske marked, og lever op til lovkravene i Danmark.

Læs mere om mulighederne her

Vil du vide mere om vores HR- & lønløsninger?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger inden for HR, løn og tid der bedst møder jeres behov.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet