100.000 brugere på KMD Nexus

bruger100000

I efteråret rundede KMD Nexus 100.000 unikke brugere. Det er ca. en ottendedel af alle offentlige ansatte, som besøger KMD Nexus i deres arbejde.

De 100.000 er en flot milepæl, som vi markerede med en buket blomster til Pia Majbritt Larsen, Systemansvarlig hos Hjælpemiddelservice i Odense Kommune. Henrik Mossing, Senior Konsulent, har hjulpet Odense Kommune godt i gang med KMD Nexus, og han tog derfor et smut forbi Pias kontor og sagde tillykke med hendes nye titel som ”KMD Nexus-bruger nr. 100.000”. 

Og så er de glade for at have sluppet papirene - det var vores store skræk - men det er faktisk gået bedre end vi har turde håbe på,

Pia Majbrrirr Larsen, Systemansvarlig hos Hjælpemiddelservice i Odense kommune

”Vi har haft en positiv oplevelse med vores første tid med KMD Nexus. Rent visuelt har det været meget nemmere at gå til, og jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt mine kolleger har forstået KMD Nexus. Vi er alle gået til den nye platform med en positiv vinkel. Vores chauffører er glade for de scannere, som de nu kan bruge til at registrere hjælpemidlerne med. Og så er de glade for at have sluppet papirerne - det var vores store skræk - men det er faktisk gået bedre end vi har turde håbe på," siger Pia Majbritt Larsen.  

Stort tillykke til Pia og resten af Odense Kommune!