Kundekonference den 7. og 8. juni – glæd dig!

Du kan stadig nå at booke plads ved kundekonferencen på Comwell Kolding – til dage med udsyn, inspiration og netværk.

Lilla og orange tulipaner i forgrunden af andre planter og blomster

Du kan stadig nå at booke plads ved kundekonferencen på Comwell Kolding – til dage med udsyn, inspiration og netværk.  

Ud fra jeres stemmer i marts har vi sat et spændende program sammen. Læs mere om de to dage herunder – og se oversigten over sessioner og workshoppen inde på tilmeldingssiden.  

Vores overordnede tema er ’Data – muligheder og etik’

Hvad kan vi, hvad vil vi, og hvad bør vi med al den data, vi samler? Hvad tænker de mennesker, der vejleder og træffer valg hver eneste dag? Hent udsyn og mulighed for refleksion sammen med dine kolleger på konferencens første dag, mens torsdag den 8. juni fokuserer på Nexus-nære emner. 

Onsdag den 7. juni i overskrifter 

Formiddagen byder først på perspektiver med den digitale trendanalytiker Christiane Vejlø, der til dagligt rådgiver om digitale muligheder med etiske hensyn.  

Glæd dig også til spændende deltagere i den efterfølgende paneldebat.  

Eftermiddagen byder på to chancer for at vælge mellem seks forskellige sessioner – eller du kan som noget nyt vælge at fordybe dig i en workshop om, hvordan vi sammen kan skære ned på dokumentation.  

Som fyraftensforedrag gør entertaineren Niels Krøjgaard os på fascinerende og foruroligende vis klogere på manipulationens psykologi. Finalen bliver en lækker treretters menu og samvær i hotellets dejlige restaurant.  

Torsdag den 8. juni i overskrifter 

Dagen er sat af til kundegruppemøder og produktnære oplæg. Med lidt mere luft mellem oplæggene end sidste år, så mulighederne for netværk er tænkt bedre ind.  

Nye stande: I år står ServiceDesk, Nexus-konsulenter og tre partnere klar! 

Mange var sidste år glade for muligheden for at besøge ServiceDesk ved kundekonferencen. Derfor gentager og udbygger vi succesen: 

  • Onsdag og torsdag kan du i lobbyen finde stande bemandet af henholdsvis ServiceDesk og Nexus-konsulenter.
  • Torsdag kommer også tre af vores partnere, så du kan høre, hvilke muligheder din organisation har gennem dem.  

Skal du med begge dage? 

tilmeldingssiden kan du krydse af, om du vil med én eller begge dage. Vi har også lagt link til nogle hoteller, hvor du kan booke værelse med rabat frem til den 5. maj. 
Lige nu fortæller Comwell Kolding, at de har enkelte ledige værelser. Alt i alt er der et rigeligt antal værelser, og vi arrangerer shuttlebus i forbindelse med middagen, hvis du bor på et af de to andre hoteller.  

Så længe, der er pladser – men senest den 5. maj 

På Comwell Kolding kan vi være flere, end vi har været vant til. Årets kundekonference er en vigtig brik i samarbejdet mellem Nexus-organisationer og os – og lige så vigtigt mellem Nexus-organisationer på tværs.  

Tag fat i jeres CSM, hvis I kan have gavn af mere end de fire pladser, vi som udgangspunkt har sat af til hver kommune eller region.   

Sidste frist for tilmelding er fredag den 5. maj.