Kundekonference den 7. og 8. juni – lige om lidt!

Vi glæder os til at byde dig velkommen sammen med mere end 250 andre deltagere fra landets kommuner og regioner. Her på siden kan du finde en oversigt over programmet, samt praktiske informationer om afholdelsen.

Lilla og orange tulipaner i forgrunden af andre planter og blomster

Er du tilmeldt? Stil spørgsmål, få styr på parkering og lidt mere …

Alle tilmeldte har fået en mail med lidt praktiske oplysninger – også om, at du som noget nyt på forhånd kan stille spørgsmål til vores PM-gruppe. På den måde kan du være med til at forme deres åbning af dag to, der helt er sat af til Nexus-nære oplæg.

Gennem mailen kan du også oprette en parkeringstilladelse til Comwell Koldings arealer. Så tjek endelig din indbakke for en mail fra os. 

’Data – muligheder og etik’

Ud fra konferencens overordnede tema glæder vi os til sammen med jer at udforske de mange muligheder og sammen finde frem til vigtige hensyn.

De enkelte sessioner og onsdagens workshop er beskrevet på tilmeldingssiderne. Men i overskrifter ser dagene sådan ud:

Onsdag den 7. maj i overskrifter

Formiddagen er sat af til perspektiver og debat i fællesskab med spændende gæster:

Digital trendanalytiker, rådgiver og debattør Christiane Vejlø giver os i årets keynotespeak indblik i, hvorhen de digitale pile peger i vores samfund. 

Paneldiskussion mellem foreløbigt Christiane Vejlø, Morten Ejlersen fra KL’s digitaliseringsprogram for Sundhed & Ældre, vores egen Lars Haahr Kornerup, vores teknologidirektør Michael Kringelhede.

Eftermiddagen består af sessioner og en workshop. Der er to tidsspor, hvor du kan nå to forskellige sessioner – eller sætte eftermiddagen af til en samlet workshop med emnet ’Skal vi dokumentere mindre?’ Ved workshoppen trækker vi tråde mellem dagens tema, muligheder i og ønsker til KMD Nexus. 

Hele dagen står vores Nexus-konsulenter og ServiceDesk også klar i fællesområderne. Kom forbi med spørgsmål eller bare til en snak. 

Sidst på dagen samles vi til et energiboost af et fyraftensforedrag med Niels Krøjgaard om manipulationens psykologi – og fra kl. 18.30 til 21 byder vi på en treretters middag i hotellets dejlige restaurant. 

Torsdag den 8. maj i overskrifter

Også i år er konferencens dag 2 sat af til kundegruppemøder og 12 forskellige Nexus-nære oplæg fordelt på tre tidsspor. Med tid til netværk og besøg ved standene. 

Udover stande med Nexus-konsulenterne og ServiceDesk har vi torsdag også besøg af tre af vores partnere: Edutasia, IBG og Sekoia. Du kan læse lidt mere nederst på siden her.

Når sidste session slutter kl. 14.45, står vi klar med en lille, rar pakke til din tur hjem. 

Vi glæder os til gode og intense dage!

Mangler du mail om oplæg – eller tilmelding?

Har du tilmeldt dig, men ikke fået vores mail om P-tilladelse, spørgsmål til produktmanagement og mulighed for at fravælge, at du må optræde på vores billeder? Eller skal vi prøve at skaffe dig en plads i sidste øjeblik?

Skriv direkte til vores koordinator, Nynne Transbøl, på ntb@kmd.dk. Så følger hun op og finder en løsning. 

Programoversigt for SUSO kundekonference