Kundekonferencen i glimt

Måske deltog du selv i vores konference i juni, måske gjorde du ikke?

Publiceret: 15. august 2023

Fælles for vores årlige kundekonferencer er det, at vi sætter én dag af til relevant udsyn og én dag af til at nørde KMD Nexus.

Se vores lille film med glimt fra dagene her:

1. dag med udsyn: Data – muligheder og etik 

Sammen arbejder vi med data i store mængder. Data, der tilhører jer i kommuner, regioner og virksomheder. Vi skal arbejde smart og godt, mens vi tænker de etiske hensyn med. 

Et par af de indlæg, vi har fået meget positiv respons på, er:  

  • Christiane Vejlø holdt dagens keynotespeak, hvor hun udfordrede os alle med tanker om, hvor vigtigt det er, at vi husker på, at alt det vi laver, det handler om mennesker – og er for mennesker.  
  • Therkel Sand Therkelsen tog os med til en virkelighed, hvor internettet er tredimensionelt, og hvor vi skal tænke endnu flere etiske overvejelser ind.  

2. dag med plads til at nørde KMD Nexus 

Med 12 forskellige sessioner at vælge mellem, havde vi gjort os umage for at sikre, at vi alle kunne dykke ned i dele af løsningen, der interesserer os.  

De mange muligheder har også givet mange highlights. To højdespringere i evalueringerne er sessionerne: 

  • ’Arkivering fra KMD Nexus – hvorfor og hvordan?’, hvor Anders Vind Ebbesen fra Team Arkivering gjorde os klogere.
  • ’Ny platform til at bygge skemaer’, hvor product owner for området, Katrine Møller Wolff Østergaard, havde styr på de mindste detaljer i den nye platforms udviklingsproces – med gode funktioner og godt visuelt udtryk.  

Kundekonferencen 2024 er så småt i støbeskeen 

Den årlige konference er blevet en tradition, vi virkelig sætter pris på. En grundpille i vores samarbejde, hvor vi kan dele udsyn og dykke ned i detaljer.  

Vi vil gøre os umage for også i 2024 at kunne invitere til udbytterige dage. Mange flere oplysninger om det får du her i nyhedsbrevet, i takt med at vi bliver klar. Vi glæder os!