KMD Nexus er FMK 1.4.4.E2 certificeret

Medarbejdere arbejder i åbent kontorlandskab

2019 har for ét af vores ni udviklingsteams stået i Fælles Medicinkortets (FMK) tegn. Siden februar 2019 har teamet arbejdet med kravene i forhold til KMD Nexus’ overgang til en ny FMK version 1.4.4.E2, og i slutningen af oktober blev KMD Nexus FMK certificeret.

borgeres aktuelle medicinbrug. Når KMD Nexus integrerer til FMK, betyder det, at KMD forpligter sig til at leve op til de krav, som FMK stiller. Siden februar 2019 har det ansvarlige udviklingsteam i KMD Nexus arbejdet målrettet på at kunne overgå til den nye version af FMK, og det arbejde indebærer en række aktiviteter: 

 

  • Indledende undersøgelser og kravsspecifikation af den nye løsning
  • Kodeanalyse og brugeranalyse, hvor teamet skitserer den nye integration samt inddrager erfaringer fra brugere og udfører brugertest
  • Løbende og tæt dialog med FMK for at sikre, at alle kravspecifikationer er rigtigt defineret og forstået
  • Endelig certificering på et fysisk møde hos FMK, som fungerer som en slags eksamen.

 

Teamet bestod den endelige certificering med udmærkelse fra FMK, som roste KMD Nexus’ FMK integration for at være brugervenlig og intuitiv. Vi er utrolig glade for at være certificeret, og vi vil gerne sige en stor tak til de kommuner, som var en del af udviklingen, og de pilotkommuner, der frivilligt meldte sig til at teste den nye version, og påtog sig det arbejde, som fulgte med.