Kundekonference den 11. OG 12. MAJ – vi glæder os til at fylde Hindsgavl Slot

Allerede nu er alle pladser ved vores kundekonference booket. Vi prøver selvfølgelig at finde plads til alle, så skriv dig endelig på vores venteliste. Mere om det længere nede.

Er du tilmeldt? Vælg dage og dine favoritoplæg

Alle tilmeldte har nu modtaget en mail, hvor vi beder dig fortælle os, om du deltager begge eller kun én dag – og hvilke oplæg du allerhelst vil høre.

Når vi ved, hvor mange der deltager de respektive dage, kan vi sikre plads til dine kolleger på ventelisten. Og når vi ved, hvilke oplæg der er størst interesse for, kan vi sørge for, at disse begivenheder får de største lokaler.

’Fremtidens service er på borgerens præmisser’

Det er konferencens overordnede tema, og vi glæder os til at byde velkommen til inspiration og relationer på tværs af brugere og ledere.

De enkelte breakoutsessions er nærmere beskrevet på tilmeldingssiderne. Men i overskrifter ser dagene sådan ud:

Den 11. maj i overskrifter
Formiddagen byder på perspektiver og debat med oplæg og spændende gæster:

  • Fremtidsforsker og kultursociolog Tamira Snell fra Instituttet for Fremtidsforskning giver os sit bud på, hvilke forventninger og vilkår der vil være til fremtidens service på vores områder.

  • Paneldiskussion mellem blandt andre Tamira Snell, Pia Kürstein Kjellberg fra VIVE, Marie Lilja Jensen fra Ældresagen og en repræsentant fra KL.

Eftermiddagen er bygget op om breakoutsessions i tre forskellige emnespor:

  • Nye arbejdsgange på borgerens præmisser

  • Borgerindblik

  • Teknik, data og jura.

Vi kroner dagen med et foredrag af Nicklas Brendborg, der har skrevet bogen Gopler ældes baglæns. Med viden og god energi giver han os videnskabens svar på, hvordan vi får et langt liv.

Aftenen er sat af til en dejlig treretters middag, der i år bliver serveret i et smukt telt i parken – med vinduer, lysekroner, gulve og varme.

Den 12. maj i overskrifter
Dagen er sat af til kundegruppemøder og produktnære oplæg. Det bliver en intens dag – vi slutter kl. 13 – så du kan nå hjem til Store Bededagsweekenden i ordentlig tid.

Vi har lagt 11 oplæg ud til afstemning i tilmeldingsflowet. De handler alle om KMD Nexus eller KMD Børn og Voksne. Du får chancen for at komme et spadestik dybere på en række de mange områder, og dine stemmer sikrer, at der er spændende oplæg til alle tilmeldte.

Samme dag kan du møde vores ServiceDesk, der på dagen rykker deres arbejdspladser til Hindsgavl.

Mangler du din mail om oplæg? Eller vil du skrive dig på ventelisten?
Når alle tilmeldte har svaret på vores mail om deltagerdage og oplæg, kan vi ret sikkert skaffe plads til flere deltagere. Så skynd dig at svare 😊

Har du været tilmeldt, men ikke modtaget vores opfølgende mail, må du meget gerne give os besked gennem Serviceportalen eller skrive direkte til vores koordinator Nynne Transbøl på ntb@kmd.dk.

Skriver du dig på venteliste, får du besked, så hurtigt vi kan. Lige nu er meldingen, at der stadig er mulighed for at booke overnatning – for egen regning – på det nærtliggende hotel Huset.

Kom med til konferencen

Skriv dig på ventelisten her