Mand tegner på iPad

Apple Kompetenceudvikling

KMD leverer Apple kompetenceudvikling for hele organisationen, så du kan få succes med dit køb

Medarbejdernes IT-kompetencer er afgørende for at få det maksimale udbytte af din investering. Med Apple-kompetenceudvikling hos KMD kan du sikre en vellykket integration af IT blandt ledere, lærere, pædagoger og elever. Det giver afkast i form af bedre resultater i undervisningen og højere medarbejdertilfredshed.

Partnerskab sikrer den bedst mulige løsning

For at kunne tilbyde den bedste løsning på markedet har KMD indgået et partnerskab med Kompas, som er eneudbyder af Apple Professional Development i Danmark. Kompas tilbyder procesbaseret kompetenceudvikling til grundskoler og ungdomsuddannelser i form af workshops, der matcher de udfordringer, nutidens ledere, lærere og elever står overfor. Kompas har en åben og projektbaseret tilgang til undervisningen i skolen, hvor læreren fungerer som facilitator, mens eleven fungerer som producent med stor indflydelse på egen læring.

Kompas’ workshops er designet til at lære dig at bruge dine Apple-produkter, så du kan udvikle undervisningen og din praksis. Alle workshops er sammensat ud fra dine ønsker og kursisternes behov. De tager udgangspunkt i bl.a. læreplaner og fælles mål. Centrale tematikker vil være:

  • Informationssøgning og -indsamling
  • Produktion og formidling
  • Analyse
  • Kommunikation, vidensdeling og samarbejde

Workshops kan have en varighed fra 3 timer til at strække sig over flere dage. Start en dialog med KMD allerede i dag, så vi kan finde en kompetenceudviklingsløsning, der matcher din skoles behov og ønsker.

Vil du vide mere?

Bettina Sudergaard

Bettina Hald Sudergaard

Salgschef

Send besked