Mand sidder på kontor og skriver på computer

KMD mestrer Business Intelligence og Big Data-disciplinerne som ingen andre, og vi er skyld i handlekraft, brugbar indsigt og økonomisk gennemsigtighed hos vore kunder.

KMD er enestående på Big Data- og Business Intelligence-fronten. Vi har 40 års erfaring med at samle, bruge og analysere data – i både offentligt og virksomhedsregi - så den værdifulde data kan danne grundlag for beslutninger, udvikling og innovation baseret på indblik og viden.

Enorme datamængder er kun værdifulde, hvis man ved, hvordan de analyseres

Alle organisationer ligger inde med enorme mængder data. Data, der – brugt rigtigt – kan danne et kvalitativt stærkt beslutningsgrundlag for strategi, innovation, investeringer og forretningsudvikling, på både strategisk og operationelt niveau.

KMD har en lang historik i at skabe intelligent og brugbar indsigt med den voldsomme datarigdom, som de offentlige grunddata udgør. Den indsigt har et enormt potentiale til at skabe kundeudvikling og produktinnovation og gør os i stand til at analysere os frem til løsningen på særdeles komplekse udfordringer og problemstillinger.

Økonomisk overblik og indblik er en grundlæggende ledelsesdisciplin

I en moderne og effektiv ledelsesproces indgår elementer som udarbejdelse af vision, mission, strategi, innovation, målsætninger, ledelseskommunikation, implementering, udførelse og opfølgning.

Information Management og Business Intelligence-løsninger er vigtige værktøjer i arbejdet med disse elementer, og helt essentielle for at have styr på forretningen både på det strategiske og operationelle niveau.

Ekstra lag intelligens med KMD

KMD imødekommer de gængse krav til en kompleks BI/IM løsning – og mere til.

Vi ligger inde med kolossale mængder data – og vigtigere endnu; vi ved hvordan de skal bruges til at skabe værdi for kunderne. Det giver, blandt meget andet, mulighed for et særdeles detaljeret indblik i forskellige kundegrupper med de forretnings- og innovationsmuligheder det medfører.

Vores Systems Management center leverer en række løsninger og værktøjer, der sikrer mange store organisationer en stabil og sikker it-drift. Det frigiver dyrebar tid for it-medarbejderne, så de kan bruge tiden på daglig drift og problemløsning.

Få succes med Business Intelligence

Få succes med Business Intelligence
Whitepaper

Faldgruber & fordele, og en guide til at strukturere BI-arbejdet

Formålet med dette whitepaper er at adressere de ikke- teknologiske aspekter af en BI-installation. Whitepaperet gennemgår først de typiske faldgruber for BI-projekter, så de største fordele forbundet med en struktureret tilgang til BI, og endelig lanceres en best practice-model til BI-arbejdet i 5 trin.

Hent og læs

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere

Medarbejdere i KMD

Simon Schøler

Sales Director

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Analyse & Data.

Tilmeld dig her