ejendom med lys

ejendomme

Den danske stats krav til detaljeorientering fylder mere og mere. Det betyder at energi- og forsyningssektoren skal effektiviseres markant via en stigende digitalisering. En effektivisering, der kan anskues på flere forskellige parametre.

Nye krav medfører flere udfordringer

Der er fra statens side kommet flere og mere skærpede krav angående ejendomsdrift. Ejendomsdrift er blevet et langt mere omfattende og komplekst landskab og der skal derfor tages hensyn til en stigende mængde af nye initiativer og trends.

Digitaliseringen skal bevirke en nemmere ejendomsdrift

KMD har for øje at lette presset for virksomheder i energi- og forsyningssektoren via en stigende digitalisering. Denne digitalisering skal sikre en nemmere og mere overskuelig måde at udføre ejendomsdrift på. Her menes der, at der skal skabes en bredere og mere omfattende løsningsportefølje, der understøtter virksomhedernes værdikæde over flere delelementer.

KMD har dermed for øje at sætte yderligere fokus på modernisering, strategisk brugervenlighed via en innovativ funktionalitet. Denne innovative, digitale tilgang sikrer dermed at ejendomsdriften i dag ligeledes kan imødekomme morgendagens markedsbehov.

Dog har den stigende digitalisering allerede bevirket, at spillereglerne for eksempelvis forsyningsbranchen er ændret markant. Konkurrencen er forøget og samtidig er kunderne begyndt at kræve større involvering og indsigt i deres energiforbrug.

Ejendomsdrift med KMD Atrium

Med forskellige processer og tiltag, er det meningen at digitaliseringen ved ejendomsdriften skal spare jer for tid og ligeledes manuelle fejl. Kommunikationsvejen mellem jer og kunderne skal løfte serviceniveauet til nye højder og bevirke en stigende kundetilfredshed.

Arbejdsgangen skal lettes og det sker især med henblik på multiforsyninger. Med digitalisering skal der eksistere en gennemgående sammenhæng mellem datasikkerhed og driftssikkerhed.

Med KMD’s professionelle kommunikationsvej er spørgsmålet blot: Hvordan imødekommer vi bedst jeres udfordringer?