Mand kigger på tablet

Hardware, software & services

Den digitale infrastruktur er noget af det mest essentielle i enhver organisation. Digitaliseringen og it-systemerne har sat sit præg på hverdagen og deres funktionalitet er derfor essentiel.

Hardware-, softwareløsninger & services der styrker jeres digitale infrastruktur

KMD hjælper jer med jeres teknologiske infrastruktur. Sammenspil mellem organisationens software og hardware er altafgørende.

Hardware & software

Med vores stærke leverandørnet sikrer vi de bedste hardware- og softwareløsninger tilpasset jeres opgaver, ønsker og krav.

Services til it-infrastruktur

Med vores udvalg af services kan du få en stabil totalløsning, hvor hele din it-infrastruktur er tænkt ind.

KMD Shop

Med vores stærke leverandørnet sikrer vi de bedste produkter løsninger til jeres organisation.

Hardware og software bør være i harmoni med forretningsstrategien

Valget af software og hardware er fundamental for en bæredygtig it-strategi – både nu og i fremtiden. I KMD gør vi en dyd ud af at yde den bedste service, og gennem vedligeholdte partnerskaber er vi i stand til at levere hele jeres hardware- og softwareløsning. Med rådgivning fra os sikrer vi jer det mest optimale sammenspil i hele jeres organisations it-infrastruktur.

Vi er markedsledende på leverancer af hardware til kommuner og dækker alt fra klassiske PC’er til iPads og tablets. Med leverandører såsom Apple, Dell, HP, Lenovo, Microsoft og Samsung sikrer vi den bedste løsning af teknologisk infrastruktur til jeres ønsker og krav. Endvidere rådgiver vi også angående anskaffelse af servers, storage og netværksinfrastruktur til jeres datacenter.

Yderligere kan vi rådgive jer til en løsning indenfor software-licenser, der sikrer en stærk grobund for jeres it-infrastruktur. Vores sortiment og partnerskaber er på et internationalt niveau og inkluderer blandt andet Adobe, Citrix, IBM, Oracle, Microsoft og NetIQ.

Derudover er vi Microsoft Licensing Solution Partner, Microsoft Gold SAM partner og har en hosted Software Asset management-løsning baseret på teknologi fra SNOW Software. Det sikrer, at kunderne oplever en høj standard og kun køber de nødvendige licenser. Dette minimerer omkostninger og reducerer mængden af fejlinvesteringer.

Vil du vide mere?

Bettina Sudergaard

Bettina Hald Sudergaard

Salgschef

Send besked