Kabler i router

Services på tværs af IT-infrastrukturen

Med vores udvalg af services kan du få en totalløsning fra KMD, hvor hele din IT-infrastruktur er tænkt ind. Resultatet er en agil og driftsstabil IT-infrastruktur, der understøtter og skaber værdi for forretningen.

Totalløsninger

Vi ser på jeres IT-infrastruktur som en organisme. Vores services går på tværs af hardware og software, og vi tager udgangspunkt i dine behov. Det sikrer den mest intelligente løsning, hvor alt spiller sammen.

Specialiseret rådgivning

Vores team er sat sammen af specialister med mere end 250 års erfaring tilsammen. Med en løsning fra KMD får du adgang til en stor vidensbase, der sikrer dig dybdegående rådgivning - uanset løsning.

Bredt partnernetværk

Du får adgang til et bredt netværk af partnere fra nogle af verdens største teknologi-virksomheder. Sammen laver vi en løsning, der tilgodeser dine ønsker og gør brug af de bedste produkter på markedet.

UX på nettet
360 graders rådgivning og service

Vi leverer rådgivning og services på tværs af IT-infrastrukturen og 360 grader rundt. Det betyder, at du kan få en end-to-end løsning, hvor vi hjælper dig lige fra behovsafdækning og implementering til drift og udfasning af løsningen. Sammen finder vi den løsning, der bedst understøtter din forretningsstrategi.

Devices uden det sure arbejde

Hvem siger, at devices skal være en administrativ byrde? Flyt fokus tilbage på de forretningskritiske IT-systemer og overlad det sure arbejde til os. Vi tilbyder et væld af muligheder indenfor mobiltelefoner, tablets, computere og printere. Og vi kan vi stå for hele driftsprocessen - eller dele af denne.

Download mere om Device-as-a-Service

Download mere om Choose-your-own-Device

Kommunikation mellem løsninger
Oversigt over løsninger
Styr på licensforbruget med KMD SAM

Alt for få virksomheder har overblik over deres licensforbrug. Resultatet: et dyrt overforbrug eller en betragtelig efterregning. Vores Software Asset Management (SAM) løsning giver dig et 360 graders overblik og sikrer, at du altid har de licenser, du skal bruge. På den måde kan du understøtte morgendagens behov - uden økonomiske overraskelser.

Klarhed om cloud & datacenter

Det kan være svært at vurdere, om man skal anvende cloud til sit IT-miljø - og om dette skal være helt eller delvist. Men det kan vi hjælpe dig med. Vi leverer uvildig rådgivning, der giver dig klarhed omkring dit behov. Skal dele af IT-miljøet rykkes over i skyen, udarbejder vi et skræddersyet road-map til dig. Og vi kan stå for hele processen - fra for-analyse til projektstyring og migrering til skyen.

Download mere om Cloud Assessment

Download mere om vores Solution Architect-løsning

Dataoversigt

Vil du vide mere?

Torben Kvistgaard Jensen

Torben Kvistgaard Jensen

Senior Sales Manager

Send besked