Gruppemøde i mødelokale

Med KMD Opus Personale får I samlet alle løn- og HR-opgaver ét sted med effektive, digitale arbejdsgange.

Her kan I klare alle personaleopgaver fra rekruttering til aftrædelse. Og sikre korrekt løn til tiden.

Få samlet alle løn- og HR-processer ét sted

Jo bedre jeres data og arbejdsprocesser hænger sammen, jo mere effektivt kan I arbejde - endda med en højere administrativ kvalitet. Derfor har vi bundet hele løn- og personaleområdet sammen i én stærk løsning sammen med blandt andet økonomi og vagtplanlægning.

Korrekt løn til tiden

Hver måned skal lønnen tikke ind korrekt og rettidigt - med de rette løntrin og tillæg og i sikker overensstemmelse med blandt andet lovgivning, overenskomster og lokalaftaler. Det kompleks er en kernekompetence i KMD, og med KMD Opus Personale får I tilmed en ekstra fleksibilitet i lønbehandlingen. I stedet for aconto-udbetalinger kan I simulere, køre og afslutte en lønsagsbehandling når som helst på måneden. Tilsammen giver det mindre pres op til den periodiske lønkørsel - og færre rettelser efter.

KMD Opus Personale bygger på best practice i processerne omkring løn og HR i den offentlige sektor, og vi hjælper jer med at realisere gevinsterne.

Lad digitalisering og best practice gå hånd i hånd

For medarbejderne betyder den samlede løsning, at de får en enkel og ensartet digital arbejdsplads. Manuelle arbejdsgange bliver erstattet af automatisering eller workflows, der guider dem korrekt gennem opgaverne. Workflows involverer kun de nødvendige aktører, og det frigør tid til andre opgaver.

Men hvordan ønsker I at organisere opgaverne hos jer? KMD Opus Personale bygger på best practice i processerne omkring løn og HR i den offentlige sektor, og vi hjælper jer med at realisere gevinsterne. Trin for trin sørger vi for, I får taget kritisk stilling til processer, moduler, integrationer og tilpasninger. Det sikrer, at I ikke bare får understøttet jeres eksisterende processer, men får nye effektive processer til at slå rod i hele organisationen.

Centralisering eller decentralisering?

Digitaliseringen i KMD Opus Personale rækker lige fra centralt niveau til decentrale ledere og slutbrugere. Det betyder, at data kan blive indberettet ved kilden - og behandlet der, hvor det giver mening i jeres organisation. For eksempel kan medarbejderne selv indberette engangsydelser, kørsel og fravær, som så blot skal godkendes af personalelederen. Det sparer dobbeltarbejde og letter presset på de centrale lønmedarbejdere.

Løsningen følger også brugerne, hvor de er - på desktop, tablet og smartphone, alt efter behov.

Få indsigt til at løfte ambitionerne

Høster I reelt gevinsterne rundt omkring i organisationen - eller er der noget, I kan gøre bedre? Det kan business intelligence og rapporter svare på. Ved at sammenstille data på tværs kan I få skarp og relevant indsigt om de enkelte enheder - og lave benchmark på tværs. Det giver jer styringsinformation til løbende forbedringer, og jeres beslutninger på området bliver taget på et veldokumenteret grundlag.

KMD Opus Personale er en del af KMD Opus ERP. I kan tilpasse løsningen med en lang række moduler, og med hele ERP-løsningen kan I udbrede de effektive principper til alt, der vedrører økonomi og indkøb.

KMD Opus er mere end løn- og personaleadministration

KMD Opus modulkatalog
Brochure

KMD Opus modulkatalog

KMD’s løn- og HR-løsninger hjælper med at administrere opgaverne omkring løn- og personalehåndtering gennem digitaliserede arbejdsgange.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Steen Sodemann

Senior Sales Specialist

Send besked

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Løn, HR & Økonomi.

Tilmeld dig her