Dioder lyser på servere

It-sikkerhed

Den stigende digitalisering er blevet hverdag for offentlige virksomheder. Det betyder desværre også en hverdag med angreb fra hackere. KMD hjælper jer med at komme hele vejen rundt om jeres it-sikkerhed, så forretningen ikke går i stå.

Løsninger til din virksomheds it-sikkerhed

KMD hjælper jer med at styrke jeres it-sikkerhed. Et omfattende sikkerhedskoncept beskytter jeres organisation mod cyberkriminalitet.

Security Analytics Center (SAC)

Vi har udviklet et højt avanceret sikkerhedscenter, der bringer it-sikkerheden et skridt foran.

Security Awareness

Vi kan hjælpe med at uddanne jeres medarbejdere til at håndtere de daglige trusler og risici.

Security Identity Management

Brugervenlig brugerstyring der håndterer kompleksitet, kan uddelegeres og overholder lovgivningen.

Cyberkriminalitet er en stor og reel trussel

Cyberkriminalitet udgør i dag én af de største trusler mod offentlige organisationer. De kriminelle bliver mere og mere professionelle, og deres angreb bliver mere og mere målrettede.

Men truslerne kommer ikke kun udefra. Selv velmenende medarbejdere kan ved en lille fejl igangsætte en kædereaktion af skadelige begivenheder. Ransomware, Advanced Persistent Threats (APT) og Social Engineering er alle angrebsformer, offentlige arbejdspladser desværre har lært at kende – og mærket konsekvensen af.

Helhedsorienteret tilgang til it-sikkerhed

De fleste organisationer har kritiske forretningsprocesser understøttet af it. Men i praksis kan det være svært at finde den rette balance mellem sikkerhedsværn, risikovurdering og økonomi.

Dertil kommer, at EU Persondataforordningen skærper kravene til jeres håndtering af persondata. Lever I ikke op til kravene, venter der store bødestraffe og et alvorligt imagetab i markedet.

En så kompleks opgave har gjort det vigtigere end nogensinde før at have en helhedsorienteret tilgang it-sikkerhed. Med et 360-graders perspektiv på jeres organisation, sikrer I, at I er compliant, og at I prioriterer de rigtige opgaver.

Skab et sikkerhedskoncept

Igennem de sidste 40 år har KMD været med til at sikre det digitale Danmark. Vi har erfaringen med at håndtere kritiske og følsomme data. Og vi har alle forudsætninger for at beskytte jeres it-arkitektur bedre end de fleste.

Vi kan ikke garantere 100 pct. sikkerhed. Det er der ingen der kan. Men vi kan garantere, at vi tager 100 pct. ansvar for jeres sikkerhed. Sammen med jer udarbejder vi et balanceret sikkerhedskoncept og hjælper jer med at komme hele vejen rundt om jeres it-sikkerhed – fra de tekniske detaljer til en stærk sikkerhedskultur.

Skal vi hjælpe jer med at få styr på sikkerheden?

Det får du med KMD Sikkerhed

  • KMD har mere end 100 sikkerhedseksperter, som sidder klar til at hjælpe jer
  • I vores Security Analytics Center (SAC) døgnovervåger vi året rundt enhver form for angreb rettet mod jeres netværk. SAC’ens specialister griber proaktivt ind og analyserer akutte hændelser, så jeres systemer og applikationer altid er i luften
  • Med vores egen infrastruktur og markedets førende sikkerhedsspecialister kan vi levere sikkerhed as-a-service
  • Best-in-class indblik. Vi har ressourcerne til at holde jer et skridt foran kommende trusler og nye regler, love og forordninger
Oversigt over KMD's samlede sikkerhedskoncept

Oversigt over KMD's samlede sikkerhedskoncept