Mand smiler ved computer

Mens de digitale trusler bliver stadig mere aggressive, har KMD udviklet et højt avanceret sikkerhedscenter, der bringer it-sikkerheden et skridt foran. KMD Security Analytics Center (SAC) minimerer både risikoen for angreb og den skade, et angreb kan anrette.

It-sikkerhed bliver vigtigere for hver dag

Vi ved, at 99 % af alle gennemførte it-angreb ikke bliver opdaget af logs. Vi ved også, at 83 % af alle lækager grundet cyberspionage først bliver opdaget efter flere uger.* Det er den virkelighed, jeres it-sikkerhed skal lægge arm med, og det er her, I skal overholde stadig skrappere krav til it-sikkerheden. For eksempel EU's persondataforordning, der kræver handling inden for 72 timer efter, en læk bliver opdaget.

Vi kan hurtigt konkludere, at logs ikke er nok i sig selv, og at hurtige, præcise reaktioner er altafgørende. Det kræver et proaktivt setup, og det får din virksomhed med KMD SAC.

KMD Security Analytics Center er en skalerbar løsning, der vokser med jeres behov. Den omfatter bl.a.:

 • Etablering af regelsæt og baseline, der matcher jeres aktuelle trusselsbillede
 • Overvågning og reaktion på hændelser
 • Alarmhåndtering og notificering
 • Sikkerhedsanalyse og forensics
 • Rapportering og anbefalinger baseret på vores specialist kompetencer og mangeårige erfaring

Benjamin Nordentoft Vejgaard, Head of Department - Security i KMD, fotæller, hvordan I med de rette værktøjer kan opdage angreb hurtigere, og omsætte data om angreb til værdifuld viden.

Bliv beskyttet af vores specialenhed

Når man overvåger et netværk, er datastrømmen enorm, og angriberne bliver stadig bedre til at maskere deres spor. Det bliver altså stadig sværere at finde nålen i høstakken, og tid er en kritisk faktor: En skjult trussel skal fjernes så hurtigt som muligt for at minimere skaden.

Det stiller høje krav til både teknologi, processer og kompetencer - og til samspillet mellem dem. Derfor har vi udvalgt teknologi i topklasse, udviklet processer baseret på respekterede industristandarder og opbygget en specialenhed med nogle af Danmarks højest certificerede sikkerhedsfolk. Det giver it-sikkerhed med et anselig højt beskyttelsesniveau.

I enkel form er vores sikkerhedskoncept bygget op om tre trin:

 • Dataindsamling fra alle relevante kilder - fra firewall og netværk til end points og skyen
 • Dataanalyse for at identificere skjulte trusler
 • Indgreb, der fjerner truslerne

På den måde kan vi reelt forudse systemnedbrud og opdage hændelser hurtigt, så din virksomhed får minimeret både risiko og skader ved angreb.

Vi er altid vågne

Med KMD SAC får du et ekspertteam, der er på vagt hvert sekund året rundt. Vi overvåger tendenser på verdensmarkedet og ruster danske virksomheder og offentlige organisationer til at modstå de angreb, der potentielt kan penetrere deres systemer nu og i fremtiden.

Vi tilbyder også et samarbejde om jeres interne processer og kompetencer - endnu en vej til at reducere truslerne udefra.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan tilpasse en løsning, der matcher jeres trusselsbillede og sikkerhedsbehov.

Gode grunde til at samarbejde med KMD SAC:

 • Jeres data og processer bliver til enhver tid beskyttet af landets ypperste setup inden for it-sikkerhed
 • I får minimeret risici og skader i forbindelse med it-angreb
 • Jeres it-sikkerhed bliver udviklet i takt med det voksende trusselsbillede og voksende sikkerhedskrav, for eksempel EU's persondataforordning
 • I får adgang til landets førende kompetencer inden for it-sikkerhed og skal ikke selv rekruttere og vedligeholde denne specialkompetence
 • I får ro til at fokusere på jeres kerneforretning

* Kilder: ESG Research report 2015 og DBIR 2015

Industriens Pension opruster mod it-angreb

Industriens Pension har fået et mere detaljeret overblik over deres it-landskab ved hjælp af KMD’s Security Analytics Center.

Læs hele casen
Facade på bygningen Industriens Pension

Vil du vide mere?

Marianne Toft Volt

Malene Toft Volt

Product Manager

Send besked