Mand holder tablet

Brugeradministrationen er under pres. Der bliver flere regler at leve op til, flere systemer at håndtere og flere brugere ude i organisationen. Det kræver stringent styring i et system, der er til at forstå. Og det får I med KMD Security IDM.

Brugeradministration på den brugervenlige måde

I KMD ser vi særligt tre tendenser, der lægger pres på jeres brugeradministration: I skal leve op til stadig mere detaljeret lovgivning som eksempelvis EU Persondataforordningen. Typisk skal I også favne en voksende kompleksitet i jeres it-infrastruktur. Og hvis I samtidig ønsker at uddelegere brugerstyringen til jeres ledere og medarbejdere, skal jeres it-løsning også være brugervenlig.

Det er den virkelighed, KMD Security IDM er udviklet til - og stadig udvikler sig med.

Automatik og selvbetjening sparer ressourcer

De fleste kender brugeradministration som et tidskrævende felt med mange rutineopgaver og stort fokus på detaljen. Derfor understøtter KMD Security IDM særligt to indsatser:

  • Automatisering, der sparer tid og reducerer menneskelige fejl. For eksempel bliver brugernavne genreret automatisk på basis af fælles regelsæt. Rettigheder kan tildeles ud fra roller og placering i organisationen og afsluttes med en nem godkendelsesproces. Og chefer, receptioner og afdelinger bliver automatisk informeret om nye medarbejdere.
  • Selvbetjening, der flytter både initiativ og godkendelser ud til de berørte ledere og medarbejdere. Selvbetjeningen foregår i en selvbetjeningsportal, hvor medarbejderne for eksempel kan resette deres passwords og anmode om rettigheder. De kan også se hvor processen er gået i stå.

Støtte til de lovpligtige opgaver

KMD Security IDM har indbygget effektiv hjælp til at styrke sikkerheden - herunder også de lovpligtige opgaver. For eksempel får lederne et værktøj til ledelsestilsyn, så de nemt kan gennemgå deres medarbejderes rettigheder. Løsningen kommer også med et analyseværktøj, der giver overblik over blandt andet aktive og inaktive brugere, gruppemedlemsskaber, brugere i og uden for Active Directory og hvornår medarbejderne sidst har skiftet password.

Endelig får I let ved at dokumentere, at I har reevalueret brugerrettighederne løbende henover året, så I lever op til lovkravet om autorisationsstyring.

Rul ud i jeres eget tempo

Vi ved, at mange organisationer taber pusten bare ved tanken om et brugerstyringsprojekt. Derfor har vi brudt implementeringen ned i et forløb, der trin for trin tager jer igennem de nødvendige beslutninger og handlinger. Forløbet tager højde for, hvor I er i dag, hvor I gerne vil ende - og hvor hurtigt. For eksempel ved at integrere jeres systemer i etaper eller ved at rulle løsningen ud afdeling for afdeling i organisationen.

Gode grunde til at overveje KMD Security IDM

  • I kan automatisere mange tidskrævende rutineopgaver.
  • Selvbetjeningsportalen giver ledere og medarbejdere relevant overblik og hurtig service.
  • I får samlet brugeradministrationen i en løsning, der kan favne alle applikationer på tværs af leverandører.
  • Medarbejderne får præcis de rettigheder, de har brug for - ikke andre.
  • I får overblik over medarbejdernes rettigheder og dokumentation for, at I følger den aktuelle lovgivning.

Frigør HR- og it-ressourcer med KMD's automatiserede brugerstyringsløsning

KMD Identity Management brochure
Brochure

Mindsk antallet af rutineopgaver

KMD’s brugerstyringsløsning automatiserer oprettelse, vedligeholdelse og nedlæggelse af medarbejdere i private og offentlige organisationer. Softwaren kommer med en selvbetjeningsportal, hvorfra medarbejderen kan ansøge om it-rettigheder, adgange, mobiltelefoner mm. og resette sit password. Løsningen understøtter også ledelsestilsyn og andre governance behov.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Benjamin Nordentoft Vejgaard, Head of Department - Security

Benjamin Nordentoft Vejgaard

Head of Department, Security

Send besked
Medarbejdere i KMD

Peter Kjær

Lead Sales Manager

Send besked

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD