KMD Nexus giver Jer alle Fordelene ved en sammenhængende løsning

Omsorg

Tid til nærvær

KMD Nexus fungerer som din egen virtuelle assistent, der automatiserer dokumentationsopgaverne, guider brugerne gennem opgaverne og letter planlægningsopgaven ved at bruge den nyeste teknologi.

Samarbejde

En borger, én plan

KMD Nexus er én indgang til ét samlet forløb for borgere, og kommunikation mellem fagområder er tænkt ind fra første kodelinje. Borgerne oplever en sammenhængende service, og medarbejderne har det fulde overblik og undgår dobbeltregistreringer.

Programmering og udvikling

Brugeren først

KMD Nexus er bygget, så den kan tilpasses brugerens behov, om du er chef og skal have overblik over kapaciteten, socialpædagog, der skal finde et sted at sove til byens hjemløse, eller du er akutsygeplejerske og skal have fat i en journal i en fart, så understøtter KMD Nexus din arbejdsgang.

Personlig tilpasning

Det sikre valg

KMD Nexus er udviklet af fagpersoner til fagpersoner, og hver uge logger 62.700 brugere på KMD Nexus i 60 kommuner og 2 regioner. KMD Nexus sikrer også en veldokumenteret og tryg implementering, hvor vi tager jer i hånden hele vejen. Gennem de sidste to år har vi bestået 82 ud af 82 overtagelsesprøver i første forsøg og til aftalt tid.

Tre moduler i én løsning

Åben platform

KMD Nexus er udviklet som en unik, åben platform, så I frit kan vælge de digitale løsninger, I vil arbejde med og sammensætte jeres eget digitale økosystem. KMD Nexus er den eneste platform af sin slags på markedet, og løsningen har over 2.500 åbne API’er.

Styrk kommunikationen med borgerne

Få et samlet overblik over udlån, hjemtagninger og lagerbeholdning af digitale hjælpemidler i én løsning, og giv borgere mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgiver samt virtuel holdtræning.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus, og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Så sidder vi klar til at give en uforpligtende introduktion - send en besked via formularen eller ring til Michael på tlf.: +45 2811 5602.

For support bedes du kontakte din systemadministrator eller it-afdeling.

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her