KMD Nexus giver Jer alle Fordelene ved en sammenhængende løsning

Sikkerhed

Sikkerhed i alle processer

KMD Nexus understøtter gældende lovgivning såsom GDPR og sørger for sikker dataudveksling på tværs af interne og eksterne fagsystemer.

Udveksle data

Automatisk dataudveksling

KMD Nexus er forberedt til automatisk at ajourføre data med serviceplatformen og udveksle oplysninger med bl.a. Sundhedsplatformen og Servicebussen.

Udvikling

Indgang til åbent økosystem

KMD Nexus er centrum i Danmarks største økosystem af løsninger til sundheds- og socialsektoren og giver adgang til tredjepartsinnovation.

Adgangskode

Rettighedsstyring

Adgangen til borgerforløb styres med rettigheder, så det kun er relevante forløb, der kan ses af hver enkelt faggruppe.

Cloud-løsning

Cloud-baseret tjeneste

KMD Nexus er cloud-baseret, hvilket betyder minimale driftsomkostninger og nem skalerbarhed, hvis I ønsker at koble flere faggrupper på.

Styrk kommunikationen med borgerne

Få et samlet overblik over udlån, hjemtagninger og lagerbeholdning af digitale hjælpemidler i én løsning, og giv borgere mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgiver samt virtuel holdtræning.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Jeg sidder også klar til at give en uforpligtende introduktion - send en besked via formularen eller ring til mig på tlf.: +45 2811 5602

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her