Én samlet platform der udveksler data på tværs

Udsatte børn og unge kan have kontakt med mange faggrupper i det offentlige. Faggrupper, der ikke nødvendigvis taler sammen og koordinerer deres indsatser. Ud fra et forvaltningssynspunkt er det en ineffektiv praksis. Og ud fra et borgersynspunkt er det mentalt opslidende. Der er brug for en kommunikationsplatform, der kan samle alle aktører og give mulighed for at udveksle data på tværs.

Forældre og lærer taler med elev
Sammenhængende forløb

Arbejdet med udsatte børn og unge i KMD Nexus giver mulighed for at forbinde offentlige fagområder – ex sagsbehandlere, sundhedsplejen, daginstitutionen, skole, PPR – i én platform og dele den tværgående information med forældrene.

Myndighed og Udfører kan koordinere

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet kan anvendes af både myndighed og udfører. Det betyder bl.a., at ydelser og handleplaner kan udveksles direkte, at dobbeltindtastninger kan undgås, og at der nemt kan laves opfølgninger på borgerens forløb.

Pædagog smiler på skolegang

Jeres fordele

Graf

Måling af progression med ICS-metoden

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet understøtter børnefaglige undersøgelser og børnehandicapudredning ved hjælp af ICS-metoden.

Personlig overlevering

Håndterer overgang fra barn til voksen

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet leverer som den eneste løsning tværgående understøttelse af Børne- og Voksen/Handicap-området.

Facetime

Anvender video og borgerportal

KMD Nexus Udsatte Børn og Unge-modulet giver mulighed for at inddrage videomøder og borgerportalen til kommunikationsindsatser.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Jeg sidder også klar til at give en uforpligtende introduktion - send en besked via formularen eller ring til mig på tlf.: +45 2811 5602

For support bedes du kontakte din systemadministrator eller it-afdeling. De er vant til at kontakte os på +45 4460 5040

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her