giv bedre borgerservice ved at strømline jeres digitale arbejdsgange

Antallet af hjælpemidler vokser, i takt med at de velfærdsteknologiske løsninger bliver bedre til at støtte den enkelte borger i hverdagen. Det gælder ikke kun traditionelle hjælpemidler, men også nye hjælpemidler såsom højtlæsningssoftware og sensorer. Jo mere man kan strømline de digitale arbejdsgange, des bedre borgerservice kan kommunen yde, og des flere ressourcer kan der spares i processen.

Mand på perron kigger på smartphone
Integration til omsorgssystem
KMD Nexus Sundhedslogistik kan udstille data om eksisterende hjælpemidler, så fagpersonalet kan få et samlet overblik over udlån, hjemtagninger og lagerbeholdning i én løsning.
Åbent økosystem af velfærdsinnovation
KMD Nexus Sundhedslogistik er baseret på teknologiske principper om åbne snitflader, der gør det nemt at integrere andre løsninger på samme systemarkitektur. Det giver mulighed for nem dataudveksling med andre fagsystemer i et åbent økosystem, der tager udgangspunkt i borgernes behov og systemunderstøttelse af personalets faglige metode.
Elever taler sammen ved computer

Jeres fordele

Beslutningsproces

Styrket beslutningskompetence

KMD Nexus Sundhedslogistik-modulet giver et hurtigt overblik over alle hjælpemidler, så den rigtige beslutning kan træffes hurtigere.

Samarbejde

Mere samarbejde

KMD Nexus Sundhedslogistik-modulet muliggør tværkommunalt samarbejde og giver en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne.

Tre moduler i én løsning

Én løsning til det hele

KMD Nexus Sundhedslogistik-modulet samler indkøb, depotsamarbejde og lagerstatus i én løsning.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus, og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Så sidder vi klar til at give en uforpligtende introduktion - send en besked via formularen eller ring til Michael på tlf.: +45 2811 5602.

For support bedes du kontakte din systemadministrator eller it-afdeling.

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her