få overblik og indblik i Jeres økonomi

Det er svært at få pengene til at række langt nok. Med KMD Nexus får I et redskab, der støtter jer i hverdagen, så I kan være sikre på, at pengene bliver brugt, der hvor det giver mest mening, og skaber mere tid til nærvær.

Kvinde smiler ved computer
effektiv og gennemskuelig forvaltning
I KMD Nexus kan du foretage opkrævninger i forhold til andre kommuner eller borgere nemt og effektivt.
samlet dataoverblik
I får en lang række borgerettede data og processer samlet i KMD Nexus. Det gør KMD Nexus til et ideelt sted at samle data op så I kan foretage fx opkrævninger og afregninger, og det giver jer mulighed for at sammenligne forskellige indsatser.
Ung mand samtale på kontor
KMD whitepaper: Fra tale til tekst
sikker og stabil økonomistyring
KMD Nexus sikrer en tæt og sømløs kobling mellem den faglige udførsel af opgaver og opgaven med at foretage korrekte opkrævninger. Det betyder, at I får en sikker og stabil understøttelse af jeres arbejdsgange i forhold til kommunernes økonomistyring, som kan flytte millioner kroner i det kommunale driftsøkonomiske regnskab.

Jeres fordele

Økonomistyring

Overskuelig borgerøkonomi

Udsatte borgeres økonomi bliver understøttet gennem ”borgerøkonomi”, som også gør det muligt at anvise en arbejdsdusør.

sikker betaling

Sikker borgeropkrævning

Med KMD Nexus får I den funktionalitet I har brug for, til at sikre korrekt og rettidig opkrævning af borgere, der bliver betjent i kommunens tilbud, og som har andel i betalingen af en ydelse.

file text check

Effektiv fakturabetaling

I kan modtage fakturerer, som I kan attestere og godkende, fx som betaling for institutionspladser.

Database deler data

Alle oplysninger ét sted

Sagsbehandleren får overblik over økonomien i en borgers sag. Alle relevante oplysninger er direkte tilgængelige med få klik, så der hverken er behov for at bruge andre systemer eller at inddrage økonomimedarbejdere.

samspil mellem systemer

Tæt samspil med økonomisystemer

KMD Nexus udveksler data med kommunens eget økonomisystem, så håndteringen af de økonomiske opgaver såsom faktureringer, debitoropfølgninger og finansposteringer suppleres med faglige oplysninger fra KMD Nexus.

Regnemaskine

Korrekt takstafregning

I kan foretage korrekte afregninger i forhold til andre kommuner og/eller sikre den korrekte omkostningsregistrering internt i kommunen.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus, og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Så sidder vi klar til at give en uforpligtende introduktion - send en besked via formularen eller ring til Michael på tlf.: +45 2811 5602.

For support bedes du kontakte din systemadministrator eller it-afdeling.

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her