Medarbejder arbejder i serverrum

Netværk & it-infrastruktur

En god og stærk it-infrastruktur, kombineret med et kvalitetsrigt netværk, er i den digitale tidsalder altafgørende for at opnå enhver virksomheds kerneværdier og målsætninger. KMD sørger for, at I kan arbejde i trygge og sikre teknologiske rammer.

Et godt netværk og en solid it-infrastruktur er altafgørende

I takt med at den stigende digitalisering er blevet hverdag for private virksomheder, er det essentielt at en virksomheds netværk er i stand til at imødekomme pres og pludselige ændringer.

Hos KMD sørger vi for et stabilt og sikkert netværk til jeres eksterne afdelinger. Netop netværksdrift, også kaldet Managed Network Services, er en væsentlig del af jeres infrastruktur. Et godt og stærkt netværk fundamentalt i henhold til at imødekomme kunders, samarbejdspartneres, eller underafdelingernes tilgang på jeres sites.

KMD tilbyder et stort udvalg af ressourcer og kompetencer og har for øje at tilbyde en kvalitetsrig, proaktiv og agil netværksdrift – en løsning, der imødekommer jeres problemstillinger både nu og i morgen.

Hertil skal der både nævnes egenskaber såsom en høj stabilitet og sikkerhed, samt en direkte monitorering og rapportering af netværkets ageren. KMD tager ansvaret den daglige drift og håndtering af jeres netværk og sikrer, at I lever op til branchestandarderne.

Basis indeholder overvågning af henholdsvis LAN- eller WAN-netværk samt en indarbejdet proceshåndtering. Hertil har I mulighed for gennemgående netværksrådgivning, netværksinstallation med videre.

KMD’s it-infrastrukturløsninger skaber værdi for jer

Vores it-infrastruktur er kreeret i samarbejde med specialister, it-managementkonsulenter samt hardware- og softwarespecialister. Dermed sikrer vi sammenhæng, kvalitet og det bedste udbytte for jer mellem de forskellige lag i en digital infrastruktur.

Vores tilgang er baseret på en værdiskabelse mellem mennesker, processer og selve værktøjet. Det er en kommunikationsbaseret tilgang, hvorved sammenspillet mellem de involverede individer og tilhørende processorer bliver understøttet af en kvalitetsrig platform.

Netop kommunikationen og inddragelsen af individer er noget, som vi værdsætter højt. En platform og et tiltag kan kun bestå ved inddragelse af alle parter. Vi lægger derfor stor vægt på, at medarbejdernes engagement og forståelse for platformen er i højsædet og at de trives ved denne. Dermed opnår I størst mulig effekt for inddragelse af systemet.

Vi implementer processer til jeres netværk og it-infrastrukturer efter jeres unikke behov og skræddersyer en løsning efter jeres profil. Dette sikrer både nedbringelse af omkostninger og forøgelse af effektiviteten.