Få værdifuld indsigt i, hvordan it og teknologi kan være med til at udvikle jeres sektor og virksomhed.

Understøtter & udvikler Danmarks velfærd

Vi mener, at digitalisering både kan hjælpe den offentlige sektor med at forbedre service for borgere og virksomheder og samtidig frigøre ressourcer.

Vi understøtter og udvikler den offentlige sektor

KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Vi har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, der understøtter Velfærdsdanmark og følger danskerne gennem hele livet. Vi står også bag en stor del af den offentlige digitale infrastruktur. En infrastruktur, der muliggør effektiv kommunikation mellem sektorer og overblik af data.

KMD arbejder hele tiden på at skabe nye digitale genveje, og vi ser det som vores ansvar at bidrage med initiativer og løsninger, der understøtter og udvikler Danmarks velfærd. Vi mener, at digitalisering kan hjælpe med at forbedre service for borgere og organisationer og samtidig frigøre ressourcer for det offentlige.

500.000

Så mange medarbejdere i den offentlige sektor får deres løn via KMD's lønsystemer.

Læs mere om KMD