Medarbejdere i administration

Med den nye rammearkitektur rykker sammenhæng og fleksibilitet helt op på den kommunale dagsorden. I KMD rykker vi med. Nytænkende it og årtiers indsigt er vores bidrag til at effektivisere administrationen - lige fra samarbejde til selvbetjening.

Ny it til den nye måde at være kommune på

Den kommunale service skal hænge sammen, og den skal møde borgerne der, hvor de er. Den skal være sikker, så de er trygge ved det digitale. Og når digitaliseringen ruller ud, skal effekten følge med.

Det er nogle af pejlemærkerne i den fælleskommunale digitaliseringsstrategi, og den er vi i fuld gang med at gøre til virkelighed i KMD.

Få sammenhæng på tværs

På det administrative felt står vores udvikling af den nye KMD Nova-familie helt centralt. Løsningen er designet til den nye måde at arbejde på, og den afspejler fuldt og helt de nye digitale krav. Med samspil mellem systemer, udbredt automatik, deling af data og virtuelt rum for samarbejdet, både på tværs af kommunen, med borgerne og med jeres eksterne parter. Det er gennemført digitalisering, der er enkel og intuitiv, også når politikerne sidder til møder eller skolelæreren indberetter på sin tablet på lærerværelset.

Vi udvikler KMD Nova i tæt samarbejde med kommunerne, så brugerne får en løsning, de kan lide - og I får en logisk sammenhæng i både data og processer.

Tal til systemerne - det betaler sig

Talegenkendelse er en af de hurtige genveje til effektivisering. I dag er det ikke usædvanligt, at registreringen går dobbelt så hurtigt med talegenkendelse. Samtidig får kvaliteten et mærkbart løft, og medarbejderne trives med det.

Talegenkendelse er ikke kun for de medarbejdere, der tilbringer det meste af dagen med journalisering. Langt de fleste medarbejdere kan spare tid med talegenkendelse - også når de er på farten med mobilen.

Ryk hurtigt på nye agendaer

Selvom den kommunale administration er yderst kompleks, skal jeres it være adræt. Den skal kunne udvikle sig i takt med voksende serviceforventninger, detaljerede krav til dokumentation og ikke mindst - skiftende reformer, love og politiske vindretninger.

Det er også den nye virkelighed i KMD. Fleksible platforme, brugergrupper og agil udvikling er vores opskrift på en digitalisering, der holder trit med forretningen. Og hos os får I samtidig den sikkerhed, der har været vores kendemærke i årtier.

Udvalgte løsninger til administration

Vi har flere tilpassede løsninger, der kan øge fleksibiliteten og effektiviteten i Jeres organisation.

Mand åbner dør til lokale

Intelligent dokumenthåndtering og sagsstyring

Med KMD Nova ESDH får I en effektiv løsning til dokumenthåndtering, sagsstyring og møde- og udvalgsarbejde. Her kan I også præsentere oplysninger for borgere, virksomheder og politikere.

Undgå lang registreringstid og stavefejl med KMD Talegenkendelse

Frigør tid til det væsentlige

Vi taler hurtigere, end vi skriver. Det faktum udnytter I med talegenkendelse, hvor I blandt andet kan frigøre markante ressourcer til andre opgaver, for eksempel ansigt til ansigt kontakten med borgerne, hæve kvaliteten af jeres dokumentation og aflaste medarbejderne fysisk.

Mand sidder med tablet

Lad os klare bevaring og arkivering for jer

I dag er det et lovkrav at arkivere digitalt. Med KMD Arkivering er I sikre på at leve op til de krav, der gælder for jer.

Kolleger taler sammen ved computer

Skab bedre service - billigere

Hvis digital selvbetjening, indberetning og kommunikation skal give værdi, skal processerne fungere. Med KMD XForm er det er nemt at indsamle de rette data, og det er nemt at distribuere dem intelligent i forretningen.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Administration.

Tilmeld dig her