Kolleger taler sammen i projektgruppe

Uanset hvor mange it-udfordringer, I står over for, behøver I blot kende ét navn for at få dem løst. KMD. Sammen udvikler vi de løsninger, som løser de udfordringer, I står over for. Vores services spænder fra rådgivning, udvikling over implementering til løbende drift, vedligehold og support.

KMD har ikke to kunder eller it-projekter, som er ens. Nogle er små og ukomplicerede – andre store og komplekse. Nogle kunder kan og vil meget selv – andre vil overlade så meget til os som mulig. Derfor varierer vores opgaver og ansvar fra projekt til projekt.

Vores services spænder fra rådgivning, udvikling, drift og vedligehold til support på software, systemer og infrastruktur. Vi kan levere fra a til å, og gør det i mange projekter. I andre leverer vi dele til en større helhed.

Mange projekter tager afsæt i KMD’s eksisterende, egenudviklede softwareløsninger. I andre projekter starter vi på en bar mark og udvikler en skræddersyet løsning på projektbasis.

Uanset projektet størrelse og karakter, går vi ind i det med al vores ekspertise, entusiasme og respekt for det gode samarbejde, budgetter og timing. Det manglede da bare.

Læs mere om vores forskellige services herunder.

20% af bnp

Hvert år håndterer KMD's systemer milliardbeløb, der svarer til mere end 20% af Danmarks bruttonationalprodukt.